DANSANI ER EN AF EUROPAS FØRENDE LEVERANDØRER AF BADERUMSMØBLER OG TILBEHØR TIL BADEVÆRELSET

Dansani er en dansk virksomhed, som tager udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk. De har, siden deres begyndelse i 1983, udviklet, produceret og leveret stilfulde og funktionelle møbler udelukkende til badeværelset - derfor oplever man hurtigt, at Dansanis produkter er som skabt til et badmiljø - og kan holde mange år i det.

Dansanis kollektioner er ikke bare flotte og funktionelle, men utroligt fleksible i form og størrelse, og kan med sikkerhed opfylde netop din badeværelsesdrøm - uanset skæve vægge og umulige hjørner. Overvejer du at investere i en Dansani løsning, men ved ikke hvilken, så står vi altid klar med råd og vejledning.

Luna

Luna er en enkel og funktionel baderumsserie med utrolige mange indretningsmuligheder – uanset størrelse på dit baderum. Møbelserien passer til både små og store rum i skandinaviske farver.

Serien Luna består af underskabe til vask, et stort udvalg af håndvaske, spejle, greb og tilbehør, samt belysning.

Zaro

Serien Zaro fra Dansani er en moderne møbelserie til badeværelset med integrerede greb på låger og skabe. Der er lagt vægt på materialer, så baderumsmøblet skaber et eksklusiv design.

Baderumsserien består af underskabe til vask, vaske, opbevaringsskabe og spejle, samt belysning.

Special Collection

Special Collection fra Dansani er en møbelserie, som tager udgangspunkt i funktionalitet med integrerede greb i et smukt design.

Møbelserien består af underskabe til håndvaske, vaske i porcelæn og spejlskab m.m.

Mido

Mido er en serie af møbelpakker i tidløst og flot design i skønne farver. Møbelpakkerne er specielt egnet til små baderum, hvor pladsen er begrænset.

Mido består af møbelpakker med greb og håndvask.

Calidris

Calidris er en klassisk baderumsserie, hvor design, kvalitet og funktion går hånd-i-hånd. Det er én eksklusiv møbel-serie med utallige indretningsmuligheder og løsninger til alle baderum – store som små.

Serien indeholder møbler, spejle, vaske og en lang række af accessoires og tilbehør, der samlet skaber smukke baderum. Der er tænkt på dig og dine behov.

YOU

Dansani YOU er designet til dig og dit liv. Serien består af tre stilarter, Vintage, Urban og Classic, der alle kan mikses og matches med hinanden, så du kan skabe dit helt eget badeværelse med en personlig stil.

Vintages serien er enkelt i dit design med smukke detaljer og en romantisk vibe.

Classic serien har et tidløs look med elegante detaljer.

Urban serien er stringent i sit design med rene overflader og moderne look.

Dansani Brus

Dansani brus er design med omtanke og brugervenlighed. Stilen er enkel med øje for funktion og flotte detaljer.

Alle bruseløsninger er skabt med udgangspunkt i at gøre hverdagen nemmere og smukkere. Der er lagt vægt på fleksibilitet. Bruse-serien har en stort udvalg af løsninger – alt fra brusedøre og vægge til brusekabiner m.m.

SPØRGSMÅL? RING TIL PÅ MORTEN 7010 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør