DANSANI ER EN AF EUROPAS FØRENDE LEVERANDØRER AF BADERUMSMØBLER OG TILBEHØR TIL BADEVÆRELSET

Dansani er en dansk virksomhed, som tager udgangspunkt i dansk designtradition og håndværk. De har, siden deres begyndelse i 1983, udviklet, produceret og leveret stilfulde og funktionelle møbler udelukkende til badeværelset - derfor oplever man hurtigt, at Dansanis produkter er som skabt til et badmiljø - og kan holde mange år i det.

Vi fører et bredt udvalg af Dansani-produkter både på completvvs.dk og i vores showroom på Nybrovej. I vores showroom kan du se og opleve et stort udvalg af Dansani badeværelsesmøbler, spejle, skabe mm - ligesom vi bestræber os på, altid at være de første til at stille helt nye Dansani kollektioner frem.

Dansanis kollektioner er ikke bare flotte og funktionelle, men utroligt fleksible i form og størrelse, og kan med sikkerhed opfylde netop din badeværelsesdrøm - uanset skæve vægge og umulige hjørner. Overvejer du at investere i en Dansani løsning, men ved ikke hvilken, så står vores dygtige personale altid klar med råd og vejledning.

Luna serie

Utallige muligheder for dit personlige badeværelse - uanset størrelse og form Vælg mellem 9 vaske og 7 farver i bredder fra 40-275 cm Et stort udvalg af energibesparende spejle og spejlskabe med integreret eller ekstern belysning Optimal udnyttelse af pladsen med et stort udvalg af skabe og tilbehør

Mido serie

Værdi for pengene - hurtigt og enkelt. Materialer i høj kvalitet til fornuftige priser. Enkel bestilling med foruddefinerede møbelpakker. Den smalle dybde på vasken samt ekstra højde på skabet giver ekstra opbevaringsmuligheder i mindre badeværelser.

Zaro serie

Personlig stil - integrerede greb & eksklusive materialer. Stilfulde integrerede greb - nemme at rengøre og vedligeholde. 5 innovative og eksklusive overflader i gummi, mat lak og ægte finér. Lækker indretning af skuffer med lys og indsatsbakker i massiv eg.

Calidris serie

Kompromisløst design og håndværk - til alle størrelser af rum. Enestående kvalitetsmaterialer i håndsorteret finer og eksklusiv lak. Møblér hele badeværelset med skabe, som har det samme eksklusive design udtryk. Indret et stilfuldt og funktionelt badeværelse uanset størrelse og form.

KØB DANSANI DIREKTE I WEBSHOPPEN

SPØRGSMÅL? RING TIL PÅ DANIEL 7010 1600

Daniel Møller Svendsen

Butik ansvarlig

NEDENSTÅENDE DANSANI KAMPAGNE ER GÆLDENDE FOR HELE 2016

[gview file="http://falsing.dk/wp-content/uploads/2016/03/Dansani-installatør-kampagne-marts-april.pdf"]