Find inspiration

Armaturer

I vores showroom finder du alle typer af armaturer til køkken og bad/brus. I udstilling finder du vandhaner og brusesystemer fra Grohe, Vola, Hansgrohe, Damixa, Børma, Oras, Ideal Standard, Vipp og Quooker. Yderligere forhandler vi alle produkter og reservedele fra Toni, Blanco, Gustavsberg, Dornbracht, Mora, FM Mattson og Hansa. Hvad enten du skal skifte alle badarmaturer eller blot have udskiftet en køkkenhane, står vi altid klar til at besvare spørgsmål og være behjælpelige med at finde det korrekte armaturvalg til vores kunder.

Baderumsmøbler

Håndvaske, underskabe, lysspejle og opbevaringskabe er alle elementer, der gør opholdet på badeværelset lækkert og behageligt. I udstillingen finder du møbler fra Dansani, Ifö, Gustavsberg, Villeroy & Boch og Strømberg. Fra det lille gæstetoilet med plads til en lille enkelt håndvask med underskab til det store forældrebadeværelse med dobbeltvask og underskab med indretningsbakker i skufferne, har vi altid et bredt udvalg af nye møbelserier i udstillingen.

Toiletter

Vi fører toiletter fra Ifö, Gustavsberg, Duravit, samt Geberit. I udstillingen har vi altid de mest populære gulvstående og væghængte toiletter udstillet. Yderligere har vi også en række Douche-toiletter udstillet, og på vores kundetoilet, har du mulighed for at teste et Geberit Aquaclean bidét-toilet.

Skal du have udskiftet dit toilet, og har behov for en specialmodel, giver vi fast tilbud på montering af følgende typer toiletter: Toilet med S-lås: Standard toilet med afløb i gulvet. Fås med åbent eller lukket afløb. Toilet med P-lås: Med bagudrettet afgang, der kan kobles direkte på faldstammen. Toilet med ekstra stor fod: Til at dække tidligere monteret WC og/eller skruehuller. Toilet med ekstra høj siddehøjde: Velegnet til gigtpatienter og høje personer. Korte toiletter: Til små badeværelser eller ved placering i hjørne.

Lamper, møbler & boligartikler

Hos Falsing kan du handle meget mere end artikler til dit badeværelse. Vores ambition er, at vi gerne Vi forhandler førende designbrands indenfor belysning, møbler og boligartikler. Blandt brands kan nævnes Tom Dixon, Magis, David Trubridge, Bernard Schottlander, Lampe Gras, Nordstjerne og New Works. Vi følger tidens trends og er derfor meget opmærksomme på at vores showroom er opdateret så vores kunder bliver inspireret med de nyeste varer fra vores producenter, hvad enten det er til badeværelset eller andre rum i hjemmet. Så kig endelig forbi vores showroom og bliv inspireret til at opdatere din bolig.

Brug for hjælp?

Ring til Daniel eller Anders

Daniel 7010 1600

Daniel Møller Svendsen

Butik ansvarlig

Anders 7010 1600

Anders Tell

Webmaster