Hos Falsing har vi et bredt udvalg af Villeroy & Boch produkter

Villeroy & Boch har i over 250 år skabt og udviklet keramik og vvs-produkter, hvilket helt naturligt har gjort dem til nogle af verdens førende producenter af badeværelse- og køkkenprodukter, og i nyere tid også møbelpakker og højteknologiske toiletter.

De fleste Villeroy & Boch produktioner er kendetegnet af elegance og modernitet, tradition og fornyelse - hvilket afspejler sig i deres smukke, funktionalistiske designlinjer som Memento, Subway, Vinticello, mm., der ligeså godt kunne pryde gamle herskabslejligheder, som moderne storbyboliger.

Falsing VVS & EL, samt www.completvvs.dk, har forhandlet et bredt udvalg af Villeroy & Boch produkter i mange år. Vi kan derfor give vores kunder kyndig rådgivning - både i vores showroom på Nybrovej og online. Blandt de Villeroy & Boch produkter vi fører, finder du et bredt udvalg af: Håndvaske, køkkenvaske, højskabe, møbelpakker, toiletter, mm.

Er du nysgerrig efter at se og opleve de nyeste Villeroy & Boch produkter, skal du være velkommen i vores showroom på Nybrovej 91 i Gentofte, hvor vi har flere produkter stående klar til demonstration. Vores medarbejdere giver altid god vejledning og kyndige råd – og vi har et bredt udpluk af brochurer, som du kan tage med hjem.

KØB VILLEROY & BOCH DIREKTE I WEBSHOPPEN

Daniel Møller Svendsen

Butik ansvarlig