Badeværelse

Få inspiration til dit nye badeværelse hos Falsing VVS & EL - Kom og besøg vores kæmpe store showroom og butik. I vores udstilling har vi en lang række af førende brands indenfor baderumsmøbler og tilbehør. Kom forbi vores butik og få en snak med vores dygtig personale der er klar til at rådgive dig.

Butik & Badudstilling

Hos Falsing A/S kan du hente inspiration og købe alt til badeværelset. Du kan også få en snak med vores badkonsulent, hvis du ønsker at få et tilbud på en totalløsning. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser.

I butikken står et dygtigt faguddannet personale, der har stor viden om alle butikkens produkter og masser af ideer til hvordan de anvendes.

Hos Falsing finder du alt, hvad du skal bruge til dit bad, køkken, bryggers eller varmesystem.

Totalrenovering af badeværelse

Hos Falsing VVS & EL er vi kendte for at mestre håndteringen af total badeværelses renovering. Står du derfor over for at skulle lave en renovering af dit badeværelse, gør du klogt i, at søge inspiration hos Falsing VVS badeværelse udstilling.

Vi har alt i tilbehør til badeværelser, og mange af de produkter vi forhandler har store kombinationsmuligheder. Hvis du vælger at få udført din renovering af en professionel VVS installatør, kan en badeværelsesrenovering få dit gamle og udtjente baderum til at ligne et helt nyt badeværelse. Hos Falsing VVS & El sørger vi for at koordinere og hente andre håndværkere ind, hvis dette skulle være nødvendigt i forbindelse med renoveringen.

Er du i tvivl om noget?

Ring til Anders eller Daniel i vores butik

Daniel 7010 1600

Daniel Møller Svendsen

Butik ansvarlig

Anders 7010 1600

Anders Tell

Webmaster