Fjernvarme

Et fjernvarmeanlæg opsat af Falsing VVS giver dig en lokal virksomhed, der har tæt samarbejde med Gentofte Fjernvarme Rådgivning om boligtilskud og besparelser ved installation af fjernvarme. Hos Falsing VVS har vi over 60 års erfaring med VVS i Gentofte. Vi monterer Gemina Termix og Metro Therm fjernvarmeunits, der har udviklet fjernvameanlæg specielt til Gentofte Kommune - produceret i Danmark Forlænget garantiperiode med fri tilkaldeservice ved fejl.

Fjernvarmeanlæg opsat af Falsing VVS har mange fordele

Vi er en lokal virksomhed, der har tæt samarbejde med Gentofte Fjernvarme Rådgivning om boligtilskud og besparelser ved installation af fjernvarme.
Vi monterer mange forskellige mærker af fjernvarmeunits, men da Metro Therm fjernvarmeunits har udviklet fjernvameanlæg specielt til Gentofte Kommune anbefaler vi ofte dem.

Hos Falsing VVS har vi ydermere forlænget garantiperiode samt tilbyder fri tilkaldeservice ved fejl.

Fjernvarme i Gentofte Kommune

I marts 2010 vedtog Gentofte Kommunes kommunalbestyrelse en udbygningsplan for fjernvarme i Gentofte Kommune. Målet er på sigt at kunne forsyne hele Gentofte Kommune med fjernvarme.

Skal du have lagt fjernvarme ind, kan vi rådgive dig og dimensionere det helt rigtige fjernvarmeanlæg for din husstand.

Det er billigere at opvarme med fjernvarme end at varme op med gas, olie eller lignende. I de områder, hvor der er fjernvarme, er der ofte tilslutningspligt, derfor kan du ikke skifte opvarmningskilde.

Brug for hjælp?

Ring til 70 70 16 00

Ring til Morten

Morten 28 35 53 25

Morten Pedersen

Aut. VVS-installatør