Hos Falsing kan du købe Hansgrohe produkter

Hansgrohe har udviklet og designet produkter til badeværelser og køkkener i mere end 100 år og i dag har de en bred vifte af produkter og designs. Hansgrohe er kendt for kvalitet og en sikker investering. Designet har Hansgrohe udviklet igennem de sidste 30 år i samarbejde med Phoenix Design. Flere af Hansgrohes produkter har vundet internationale designpriser.

Hansgrohe har et stort udvalg af produkter, som armaturer, brusesæt- og systemer, samt andet tilbehør til køkkener og badeværelser. Der er noget for enhver smag - uanset om der foretrækkes en moderne, klassisk eller avantgarde stil på badeværelset.

Falsing VVS & EL har forhandlet et bredt udvalg af Hansgrohe produkter i mange år. Vi kan derfor give vores kunder en kyndig rådgivning. Blandt de hansgrohe produkter vi fører, finder du et bredt udvalg af produkter:

Brusere

Brusere

Termostater

Armaturer

Hos Falsing forhandler vi Axor produkter

Hansgrohes luksus-kollektion til køkken og bad hedder Axor - Axor Starck, Axor Citterio, Axor One, Axor myEdition mm. - kært barn har mange navne. Bag de forskellige kollektionsserier gemmer sig nogle af verdens dygtigste designere - som i samarbejde med Hansgrohe har skabt stilfulde produkter med organiske former, minimalistiske detaljer og af elementer som glas, guld og krystal.

Axors produkter er uomtvisteligt moderne - flere er endda banebrydende og prisbelønnet design. Funktionaliteten og teknikken er i top - og bygger på Hansgrohes over 100 års erfaring i at skabe kvalitets-vvsprodukter. Sidst, men ikke mindst, har Axor et konsekvent tidløst og minimalistisk præg, som gør, at alle Axor produkter passer på tværs af indretningsstile og er en fryd for øjet mange år frem.

Falsing VVS & EL forhandler et bredt udvalg af Axor kollektioner til både køkken og bad. Overvejer du at investere i et Axor produkt, står vi klar med rådgivning og ekspertise.

AXOR One

AXOR Edge

AXOR Stark

AXOR Citterio

Spørgsmål? Ring til Morten 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør