Damixa - dansk tradition & godt håndværk

Siden 1932 har Damixa udviklet armaturer og brusesæt m.m. til badeværelset og køkkenet. Damixa bygger deres produktudvikling på dansk håndværk og tradition, hvor bæredygtighed og brugervenlighed er grundstene for udvikling af produkter. De kombinere gode funktioner med godt håndværk.

“For os er en vandhane ikke bare en vandhane, og vi har altid miljøet, designet og brugervenligheden for øje, når vi udvikler nye produkter.” - Damixa

Damixa har et bredt sortiment af produkter til badeværelser, brus og køkken. De har vundet flere designpriser for deres produkter og er anerkendelse for deres bæredygtige teknologi, som Koldstart, Eco Save og Eco Click, der er integreret i deres armaturer.

Badeværelse

Brus

Tilbehør

Køkken

Udforsk Damixa design

Damixa har mange forskellige designs at vælge imellem. Du finder den skandinaviske stil med et slankt og indbydende look eller et mere nordisk udseende med skarpe kanter. Der er noget for enhver smag. Vælg imellem forskellige former, farver og metaller, som kan sætte prikken over i’et badeværelset eller køkkenet. Blandt de mest populære serier findes Silhouet, Osier og Pine.

Har du behov for råd og vejledning på produkter fra Damixa, så kontakt vores fagkyndige personale på telefon 7070 1600

Silouet

Pine

Osier

Sort, hvid eller messing?

Spørgsmål? Ring til Morten 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør