DANSANI ER EN AF EUROPAS FØRENDE LEVERANDØRER AF BADERUMSMØBLER OG TILBEHØR TIL BADEVÆRELSET

Dansani er en dansk virksomhed, som udvikler, producerer og leverer helstøbte baderumsserier designet med udgangspunkt i danske håndværkstraditioner. Dansani producerer funktionelle baderumsløsninger, hvor der både er plads til hele familien og udnyttelse af baderummets plads - også selvom det er småt. Deres filosofi er at badeværelset skal være det bedste rum i huset, som gør livet nemmere.

Dansanis kollektioner er ikke bare flotte og funktionelle, men utroligt fleksible i form og størrelse, og kan med sikkerhed opfylde netop din badeværelsesdrøm - uanset skæve vægge og umulige hjørner. Overvejer du at investere i en Dansani løsning, men ved ikke hvilken, så står vi altid klar med råd og vejledning.

Badeværelset til familien

Det lille badeværelse

Bruseløsninger

Håndklædetørrere

Find din stil

Dansani har massere af inspiration og idéer til indretning af et nyt badeværelse, som kan hjælpe dig på vej ved valg af design med farver, form og funktionaliteter. Du finder bl.a. det helt moderne og enkle med en nordisk stil eller et klassisk look med fine detaljer.

Produktserier - design dit eget badeværelse

Dansani har en serie af baderumsmøbler i smukt design, som kan sammensættes og kombineres efter ønsker og behov. Alle serierne er helstøbte løsninger med tilhørende håndvask, spejle og praktisk tilbehør i samme matchende design. Der er noget for enhver smag - uanset om du drømmer om et badeværelse med et moderne look eller et romantisk retro look.

Alle serierne har et stort udvalg af møbler og kombinationsmuligheder - bl.a. serien YOU, som er designet til, at du kan gøre dine badeværelses drømme til virkelighed eller Calidris, der er eksklusiv med fokus på naturmaterialer og funktionalitet.

Calidris

YOU

Luna

Mido+

Tilbehør til dit badeværelse

Der er ikke noget, som at have orden på tingene på badeværelset, samtidig med at der er kræset for den hyggelige stemning på badeværelset. Dansani har et flot udvalg af tilbehør til bl.a. indretning af skuffer og skabe, så du på elegant vis kan holde styr på alt fra tandbørsten til vasketøjet.

Belysning er også vigtigt på badeværelset, både for at kunne se, men også for at skabe den en varm og hyggelig atmosfære på badeværelset. Her har Dansani udviklet og designet spejle og spejlskabe med lys, samt pendler og loftslamper til brug på badeværelset.

Spørgsmål? Ring til Morten 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør