Hos Falsing kan du købe Oras produkter

Oras har udviklet produkter til badeværelset siden 1944 med fokus på brugervenlig og tekniske løsninger, hvor der samtidig spares på vand og energi. Oras har vundet flere designpriser for deres produkter og måde at integrerer en bæredygtig funktion.

Oras har et stort produktsortiment med vandbesparende teknologi til køkken og badeværelse, som de kalder Oras SMART. Her finder du et udvalg brusesystemer med fokus på velvære, armaturer til køkkenet med fleksible slange og temperatur indstilling, samt berøringsfri armaturer til bad og køkken. Oras er en af de førende på markedet af berøringsfri elektroniske armaturer.

“Reducer dit vandforbrug med op til 50% med et SMART armatur” - Oras

Berøringsfri

Smart Brus & Bad

Smart køkkenarmatur

Oras SMART

Find en Oras løsning, som passer til dine behov

Oras har en bred vifte af designløsninger til badeværelset og køkkenet i et tidløst design med fokus på gode kvalitetsmaterialer. Der findes armaturer i flere størrelser og typer af designs, der kan passe til badeværelset og bruseløsninger, hvor badesituation er tænkt ind i designet. Oras design er elegant med sofistikerede detaljer, som vil holde i generationer. Seneste designserie hos Oras, er en serie af armaturer, brusesystemer og brusesæt i en flot matsort.

Bruseløsninger

Køkkenarmaturer

Håndvaskarmatur

Oras i matsort

Spørgsmål? Ring til Morten 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør