Unidrain - Stilsikkert design til dit badeværelse

Unidrain udvikler kvalitetsdesign til badeværelset med et unikt gulvafløb- og brusesystem. Designet på Unidrains produktløsninger er stilfulde med et elegant look og samtidig er alle løsningerne funktionelle. Den mest velkendte løsning til gulvafløb, er et linjeafløb, hvor afløbet placeres tæt på væggen. Unidrains mange løsninger til gulvafløb og badet kan anvendes til nybyg eller ved renovering af eksisterende badeværelse.

Unidrain har modtaget flere internationale designpriser for deres design og løsning på et gulvafløb. Her kan nævnes: "iF product design award", “Red Dot Design award” og "Den Danske Designpris". I 2015 modtog Claus Dyre "Villum Fondens Bygningskomponentpris" for sin opfindelse af det lineære gulvafløb.

Har du behov for råd og vejledning til dit nye badeværelse eller renoveringsprojekt, så hjælper Falsing VVS & EL altid vores kunder med en kyndig rådgivning.

Gulvafløb

Brusesystem

Tilbehør

Byg din løsning

Reframe Collection af Unidrain

Unidrains Reframe Kollektion er en eksklusiv serie af unikt tilbehør til badeværelset. Serien er i kvalitetsdesign med lækre materialer og et skandinavisk look. Hvert produkt er designet til at forbedre det eksisterende og gøre hverdagen lidt nemmere på badeværelset. Serien består af toiletrulleholder, kroge, håndklædestang og bruseskraber m.m. i flere farvenuancer af metal, såsom stål, messing og sort.

Toiletbørste

Kroge

Sæbehylde med bruseskraber

Se alle produkter

Spørgsmål? Ring til Morten 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør