Vores Services

Falsing VVS & EL er et stærkt team af faguddannet personale, der altid er parate til at hjælpe og give dig en faglig og grundig vejledning.I maj 2018 kunne vi fejre vores 70 års jubilæum med Kim Falsing som 3. generation.

VVS

Vi udfører arbejde indenfor vand, varme og sanitet. Vi reparerer, ombygninger og laver helt nye VVS installationer. Vi udbedrer forsikringsskader og servicerer ejendomme. Vi er samtidig stærke indenfor kloak, tilslutning til fjernvarme og tagrenovation.

Gaskedler

At arbejde med gas kræver en autoriseret VVS-installatør. Du kan derfor trygt overlade opgaven til vores dygtige og erfarne folk. Vi er specialister i alt fra tilslutning af et gaskomfur, til installation af et naturgasfyr. Vi er også Bosch Climate Partner hvilke betyder vi er certificeret indenfor gasfyr og varmepumper.

EL-arbejde

Vi har vores eget team af elektrikere, der udfører alt indenfor EL arbejde. Alt fra installation af HFPI-relæ til ventilation og EL-tilslutning.

Serviceaftaler

Hos Falsing VVS er vi specialister i servicering af gaskedler. Vi tilbud en attraktiv service ordning på dit gasfyr.

Fjernvarme

Et fjernvarmeanlæg opsat af Falsing VVS giver dig en lokal virksomhed, der har tæt samarbejde med Gentofte Fjernvarme Rådgivning om boligtilskud og besparelser ved installation af fjernvarme. Over 60 års erfaring med VVS i Gentofte Vi monterer Gemina Termix og Metro Therm fjernvarmeunits, der har udviklet fjernvameanlæg specielt til Gentofte Kommune - produceret i Danmark Forlænget garantiperiode med fri tilkaldeservice ved fejl.

Badeværelse

Falsing A/S er et gammelt familiefirma der har eksisteret i 70 år. Vi laver alt inden for VVS. Alt fra de daglige små opgaver som et toilet der løber, en vandhane der drypper, udskiftning af toilet, tilslutning af ny vaskemaskine osv. Tit kan vi klare det samme dag, som du ringer. Vi kan også klare større sager som et helt nyt badeværelse altså en totalentreprise, hvor vi står for hele projektet.

Kloak

Vi tilbyder udførsel af kloakarbejde, nyanlæg og reparationer. Gravearbejde med gravemaskine. Opgravningsfri punktreparationer og afpropning af kloakledning. TV inspektion af kloak. Rensning af afløb og kloak. Højtryksspuling af kloak. Fjernelse af rødder og aflejringer i kloak. Installation af højvandslukke Rottesikring. Dræn omkring bolig.

Varmpumper

Hos Falsing VVS og EL tilbydes opsætning af varmepumper. Vi er medlem af VPO og VE godkendt, som er din sikkerhed for kvalitetsarbejde. Vi laver skræddersyet løsninger med beregninger, så du kan se din besparelse ved skift til varmepumpe.

Falsing samarbejder med førende virksomheder, som udvikling og produktion af varmepumper.