EL arbejde

Falsing EL kommer som aftalt, vi er omhyggelige i vores arbejde og rydder op efter os inden vi går. Dette vægter vi højt, da vi fortsat gerne vil kunne servicere både private og erhvervskunder, samt udvide kundeporteføljen. Kvaliteten er i højsædet og derfor har Falsing EL et lovpligtigt og godkendt SKS-system (Sikkerheds og Kvalitets- Styresystemet), som Sikkerhedsstyrelsen foreskriver inde for el-installation. Elarbejde er en tillidssag, og hos Falsing EL garanterer vi at du får den bedste løsning inde for elarbejde.

Autoriseret EL-installatør

Falsing El er en autoriseret elinstallatører virksomhed der udfører elinstallationer af enhver type. Vi laver alt fra udskiftning af lyskilder i PH lamper og ophængning af lamper til renovering, tilbygninger og nyopførsel af boliger samt lejligheder.

Ingen opgave er for stor eller lille for vores serviceafdeling. Vi holder en høj standard inden for valg af materialer.

Samarbejdspartnere

Vi arrangerer gerne samarbejdspartnere og varetager den nødvendige koordinering. Falsing El beskæftiger sig med både elarbejde hos private, erhvervskunder og ejendomsselskaber. Skal du have rådgivning om belysning, intelligente eller traditionelle elinstallationer eller hvordan I kan reducere elenergiforbruget, så lad os hjælpe. Vi udfører også el-tjek eventuelt i forbindelse med salg af bolig/lejlighed. Vi har stor erfaring med etablering af intelligente installationer i boliger.

Eltjek & Eleftersyn

Hos Falsing El kan vi som autoriserede elinstallatører, hjælpe dig med dit eltjek og eleftersyn.

Et eleftersyn en del af Huseftersynsordningen hvilke betyder, at du som boligsælger både skal have en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, hvis der skal indhentes tilbud på ejerskifteforsikring ved hushandel. Et eleftersyn er et tjek af de elinstallationer, som du har i din bolig. Det er frivilligt, om du som sælger vil have lavet et eleftersyn ved bolighandlen, men det er et krav, hvis du vil fraskrive dig ansvaret for eventuel ulovligt elarbejde i din bolig.