Fjernvarme

Et fjernvarmeanlæg opsat af Falsing VVS giver dig en lokal virksomhed, der har tæt samarbejde med Gentofte Fjernvarme Rådgivning om boligtilskud og besparelser ved installation af fjernvarme. Hos Falsing VVS har vi over 70 års erfaring med VVS i Gentofte. Vi monterer Gemina Termix og Metro Therm fjernvarmeunits, der har udviklet fjernvameanlæg specielt til Gentofte Kommune - produceret i Danmark.

Fjernvarmeanlæg opsat af Falsing VVS har mange fordele

Vi er en lokal virksomhed, der har tæt samarbejde med Gentofte Fjernvarme Rådgivning om boligtilskud og besparelser ved installation af fjernvarme.
Vi monterer mange forskellige mærker af fjernvarmeunits, men da Metro Therm fjernvarmeunits har udviklet fjernvameanlæg specielt til Gentofte Kommune anbefaler vi ofte dem.

Fjernvarme i Gentofte Kommune

I marts 2010 vedtog Gentofte Kommunes kommunalbestyrelse en udbygningsplan for fjernvarme i Gentofte Kommune. Målet er på sigt at kunne forsyne hele Gentofte Kommune med fjernvarme.

Skal du have lagt fjernvarme ind, kan vi rådgive dig og dimensionere det helt rigtige fjernvarmeanlæg for din husstand.

Det er billigere at opvarme med fjernvarme end at varme op med gas, olie eller lignende. I de områder, hvor der er fjernvarme, er der ofte tilslutningspligt, derfor kan du ikke skifte opvarmningskilde.

RING TIL MICHEL 7070 1600

Michel Vøttrup

VVS overmontør

Brug for hjælp?

Ring til Morten eller Michel

RING TIL MORTEN 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør