VVS arbejde

Falsing VVS er et gammelt familiefirma der har eksisteret siden 1948. Med Falsing får du en dygtig og dedikeret VVS-installatør, der følger opgaven helt til dørs. Vi laver alt inden for VVS - alt fra de daglige små opgaver som et toilet der løber, en vandhane der drypper, udskiftning af toilet, tilslutning af ny vaskemaskine osv. Ofte klarer klare vi det samme dag, som du ringer.

Derud over er vi kendt for at varetage totalentreprise, hvor vi står for hele projektet. Vi sørger for planlægning, indkøb af forskellige materialer, montering, involvering af andre typer af håndværkere og alle de administrative udfordringer, som kan virke uoverskuelige for alle andre end en faglært VVS-installatør.

Vi laver tag-opgaver såsom rapperationer, tag, tagrender og nedløbsrør i materialer som plast, zink og kobber. Skal du have et helt nyt tag med dertilhørende inddækninger, så klarer vi også det. Tilslutning af gaskomfur eller naturgasfyr kan vi også klare.

Ring på 70701600 - vi er klar til at hjælpe dig.

Vi udfører alt indenfor VVS

Hos Falsing vil vi meget gerne hjælpe dig uanset om du skal have en stor eller lille opgave udført og hvis der opstår et akut problem, er vores VVS-installatør også på parat til at hjælpe. Du er sikret at du får en dygtig og dedikeret VVS-installatør, der følger opgaven helt til dørs.

Vi har en veluddannet og specialiseret medarbejderstab som der er din garanti for at opgaven løses på betryggende vis og med den helt ajourførte viden på området. Du kan derfor med ro i sindet lade os gøre det hele. Hvis du overlader det til os, at installere dit nye bad eller varmeanlæg, overlader du os samtidig styringen af alle de håndværkere, der er nødvendige i arbejdet. - Det kalder vi en totalløsning.

Kompetent rådgivning

Det kræver grundige overvejelser hvis du skal have et nyt toilet eller badeværelse. Det er vigtigt at der foretages lovlige installationer og at alt er udført efter gældende retningslinjer. Hvis dine VVS installationer ikke er udført korrekt dækker dine forsikringer ikke hvis uheldet er ude.

Skal du bruge en tilstandsrapport på udført VVS arbejde i forbindelse med huseftersyn og ejerskifteforsikring udfører Falsing en gennemgang af vvs-installationer, omfattende varme-, ventilations- og sanitetsinstallationer. Formålet er at sikre standarddækningen på ejerskifteforsikringen, som fremover også skal dække ulovlige el- og vvs-installationer. Med Falsing VVS sikre du at du får en samarbejdspartner, der er fortrolig med gældende lovgivning for baderum. Du undgår derfor ubehagelige oplevelser.

Professionel ejendomsservice

Indgå ejendomsservice med Falsing VVS & EL. Vi er professionelle, autoriseret og kommer til tiden. Vi har mange års erfaring med ejendomsservice hos en lang række forskellige kunder bl.a. i Gentofte, Lyngby og Københavns kommune.

Med en fast aftale hos Falsing får vi et godt kendskab til jeres installationer hvilket sikre, at vi er på forkant og opdager skader, før de udvikler sig til store udgifter.

Vores ejendomsservice kan bl.a. indeholde:
• Varmestyring
• Inspektion af fyr og kedler
• Fast vedligeholdelse af vand og sanitet
• Service på automatik og anlæg
• Renovering af gamle som nye installationer

Kontakt Falsing VVS & EL allerede i dag og få en snak om din opgave og et uforpligtende tilbud. Vi rykker hurtigt ud, når du har brug for os!

Michel 7070 1600

Michel Vøttrup

VVS overmontør

Brug for hjælp?

Ring til Morten eller Michel

Morten 7070 1600

Morten Pedersen

Partner & VVS og VE installatør