Energicenter

Velkommen til Falsing Energicenter

Velkommen til Falsing Energicenter

Vi har et showroom dedikeret til at præsentere stærke produktløsninger til energioptimering og klimaforbedringer til private boliger.

Falsing VVS & El har et showroom med stærke produktløsninger til energioptimering og klimaforbedringer til private boliger. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale klar til at præsentere gode energioptimerede løsninger.

I vores showroom kan du opleve et udvalg af produktløsninger indenfor vand- varme og el. Du kan afprøve, lytte til og se produkterne, når de er i drift. Her får du en god oplevelse af, hvordan produkterne fungerer i praksis samt få svar på spørgsmål herom. For eksempel: Lydniveau på varmepumpe og energioptimerede løsninger ved brug af solceller.

Energioptimering er vigtig for dig og din bolig. Hos Falsing Energicenter hjælper vi dig på vej til at sammensætte de gode produktløsninger, der passer til netop dine behov.

Falsing Energicenter

Nybrovej 91
2820 Gentofte

Åben efter aftale 

Book en tid & besøg os

Book et uforpligtende møde med en af vores energikonsulenter og hør hvordan vi kan hjælpe dig godt på vej ved optimering af din bolig. 

Produktløsning til energioptimering

Vi energioptimerer ved brug af produktløsninger indenfor vand-, varme og elforbrug:

Vi hjælper dig godt på vej

Vi har faguddannet personale, der står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig hele vejen. Vi hjælper dig med solid rådgivning og vejledning i produktvalg, når din bolig skal energioptimeres til fremtiden. Vi sammensætter en unik produktløsning til din bolig og assisterer med beregninger, så du kan se alle fordelene ved en energieffektiv løsning i boligen.

Morten Petersen

Partner, VVS- & VE Installatør

Varmepumper i Energicenteret

I vores Energicenter har vi et udvalg af varmepumper som du kan se, afprøve og opleve i drift. Her kan du høre og opleve lyden på varmepumpen. Du kan se varmepumpens inder- og udedel samt hvor meget de fylder.

Alle varmepumper i Falsing Energicenter har en høj SCOP (Seasonal Coefficient of Performance), der indikerer en effektiv varmepumpe med høj ydeevne.

Varmepumper

Det er en stor beslutning at investere i en varmepumpe og vælge den korrekte til din bolig. Det kan vi hjælpe dig med. Vi rådgiver og vejleder dig i hvordan den rigtige varmepumpe kan optimere energiforbruget i boligen. Her udfører vi en dimensionering af din bolig med en anbefalet placering. Vi hjælper dig med at skabe overblik ved skift fra din nuværende varmekilde til en varmepumpe samt laver en beregning på din energibesparelse og investering i en varmepumpeløsning.

Milton Megatherm og Bosch varmepumpe

Fjernvarme

I Falsing Energicenter kan vi hjælpe dig med rådgivning og vejledning i fjernvarme. Det kan være du har behov for at skifte fra gas til fjernvarme. Her kan vi assistere dig med udregning af dimensionering til valg af unit.

I udstillingen har vi Metro Therm og Radan (Danfoss) fjernvarmeunits.

Metro Therm er en anerkendt producent af fjernvarmeunits, og deres Metro Slimline 6 er en pålidelig og effektiv enhed. Denne fjernvarmeunit er designet til at levere optimal varmefordeling og energieffektivitet i boliger og bygninger.

Metro Slimline 6 fjernvarmeunit

Redan fjernvarmeunits er en anerkendt producent af fjernvarmeunits. Deres fjernvarmeunits er kendt for at være pålidelige og energieffektive med en optimal varmefordeling, der sikrer effektivt energiforbrug i boligen. Deres design er brugervenligt med et intuitivt kontrolpanel, der gør det nemt at styre og overvåge. Radan er en del af Danfoss.

Redan fjernvarmeunit

Jaga lavtemperatur radiator

Jaga er en belgisk virksomhed, der specialiserer sig i design og produktion af innovative produkter bl.a. radiatorer. De er anerkendt for deres udvikling af lavtemperatur-teknologi, der er energibesparende. 

Radiator, termostater & indeklima

Vi vil gerne have et varmt hjem, når vejret udenfor er koldt og en tempereret bolig, når solen skinner og det er varmt udenfor. Med et radiator- eller gulvvarmesystem samt en god regulering med termostater kan vi skabe det indeklima i vores bolig, som vi har brug for.

I Energicenteret kan vi hjælpe dig med at skabe det ideelle indeklima med den rigtige varmekildeløsning til optimering af dit energiforbrug. Du kan få rådgivning og vejledning i produktvalg og opleve et udvalg af produktløsninger. Vi har radiatorer fra Jaga og termostater fra Danfoss i vores Energicenter, som du kan prøve, opleve samt se designet.

Danfoss termostatsting Ally smartstyring til mobil

Med Danfoss Ally får du et varmesystem, hvor du kan styre indeklimaets temperatur ved brug af en intuitiv app. Her kan du nemt justere temperaturen på de forskellige radiatorer samt styre evt. varmebaseret gulvvarme. Du kan også have kontrol over dit eget energiforbrug i din bolig, uanset om du er hjemme eller på ferie.

Solceller

Bliv selvforsynet med strøm, når solen skinner og få hjælp til hvordan det kan gøres. Hør om alle fordelene ved investeringen i et solcelleanlæg. I Falsing Energicenter kan du opleve et solcelleanlæg med inverter, batteri og celler på taget i drift.

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte en produktløsning med solceller, som passer til din bolig samt lave en beregning på hvordan du kan spare energi og penge.

LED belysning

I de mørke tider har vi brug for en effektiv belysning, der skaber forskellige stemninger i vores bolig og som passer til boligens mange forskellige aktiviteter. Lys til loftet i køkkenet, på badeværelset eller i entréen, der hurtig skal kunne tænde og slukke samt spare på energiforbruget, når lamperne er tændt. Det kan vi hjælpe dig med.

SG LED-belysning

Vi har et stærkt samarbejde med SG LED-belysning, der leverer energieffektive LED-pærer. LED-pærerne der anvendes i SG-produkterne, har et lavere strømforbrug sammenlignet med traditionelle lyskilder og deres løsninger er desuden fri for kviksølv.

BWT vand. Blødgøring, vandbehandling og vandrensning

BWT blødgøringsanlæg behandler vandet og gør det blødt. Det minimerer kalken i vandet og forbedrer vandets kvalitet. Ved at reducere kalken i vandet formindskes energi- og vandforbrug og forlænger levetiden på alle husholdningsapparater som f.eks. vaskemaskine og armaturer. Med et BWT-anlæg kan du nyde fordelene ved blødgjort vand, herunder drikkevand med bedre smag, reducering af klakaflejringer samt energibesparelser.

Blødgøringsanlæg

I vores Energicenter har vi tre forskellige BWT blødgøringsanlæg, med hver deres kapacitet. Du kan se hvordan de tre anlæg virker, få vejledning i hvilket anlæg der passer til din bolig samt høre hvordan et blødgøringsanlæg kan energioptimere din bolig med kalkfrit vand. Det er også muligt at smage det blødgjorte vand og opleve hvordan anlægget reducerer kalken i vandet.

Vi har også en serviceordning på BWT-anlæg, hvor vi hjælper dig med vedligeholdelse af dit blødføringsanlæg og sikrer dit drikkevand med et årligt BWT-serviceeftersyn.

BWT blødgøringsanlæg - Perla One, Perla & Aqua Basic

Vand og energibesparende brusesystem

I Energicenteret har vi et Orbital System udstillet, så du har mulighed for at opleve deres avancerede vandbesparende system. Her kan du opleve systemet i drift, få vejledning i teknologien samt høre hvordan Orbital System kan etableres i din bolig og hvilken energibesparelse der reelt er.

Orbital System

Et Orbital vandbesparende system er et brusesystem, hvor vandet renses og genbruges i stedet for at blive ledt direkte ud i afløbet, som ved traditionelle brusebade og badekar. Systemet er designet til at minimere energiforbruget ved at optimere varme- og vandpumpen.

Orbital System kan anvendes i private hjem, hoteller og sportsfaciliteter m.m.

Brusenichen til brusesystemet med Orbital System er bygget med Unidrains linjeafløb og GlassLine brusevægge. 

Isolering med træfiber

I vores Energicenter kan du se Woodfiber træisolering og opleve hvordan deres isoleringsmaterialer virker. Du kan opleve hvilke fordele samt hvordan du med Woodfiber kan isolere, energioptimere og fremtidssikre din bolig.

Woodfiber

Woodfiber producerer flere typer af træfiber isoleringer, der både er naturlige og klima venlige. De har et lavt miljøaftryk og alt kan genanvendes. Woodfiber isolering er naturlig brandhæmmende, beskytter mod råd og svamp. Man behøver ikke at bruge dampspærre, som ved konventionel isolering.