BWT

BWT udvikler og designer vandteknologi løsninger til private og til virksomheder. En BWT-løsning fjerner kalken fra vandet ved brug af deres innovative teknologi, så du får blødt vand.

BWT har en vifte af produktløsninger til boligen. Alle produktløsningerne er designet, så de passer ind i de fleste danske hjem. BWT har blødgøringsanlæg med forskellige kapaciteter, der leverer kalkfrit vand efter behov til hele boligen. Du finder BWT anlæg til familien med det lille vandforbrug og til den store familie med mange aktiviteter og gøremål i hjemmet.

BWT har også udviklet filter løsninger til håndvasken, som både giver sundt drikkevand og blødt vand. De kan bruges, når det ikke er muligt at etablere et blødgøringsanlæg. Du kan også få filter til din bruser, så dit hår bliver skånet for kalk og shampooen vaskes nemmere ud.

Afspil video
BWT perla serie

Blødt vand med BWT blødgøringsanlæg

En god og populær løsning er et blødgøringsanlæg til boligen. Med et blødgøringsanlæg får du kalkfrit vand i hele hjemmet. Det skåner dine husholdningsmaskiner, giver dig silkeblødt vand direkte fra din vandhane og samtidig bliver det nemmere at rengøre fliser og klinker på badeværelset.

Alle BWT blødgøringsanlæg er designet til at levere kalkfrit vand, forbedre smagen af dit drikkevand, beskytte dine apparater og rør mod kalkaflejring samt reducere energiforbruget. Ved at vælge BWT får du et pålideligt, kvalitetsbevidst og bæredygtigt produkt, der sikrer dig blødgjort vand til hverdagen.

BWT Perla One – det kompakte blødgøringsanlæg

Perla One er det mindste Blødgøringsanlæg i BWTs Perla serie. Anlægget er designet til en husstand på 1 til 5 personer. Anlægget leverer blødt vand til hele hjemmet, hvilket gør hverdagens rutiner lettere med mindre behov for rengøring efter kalk. Anlægget har en sikkerhedsfunktion, der observerer evt. lækager og beskytter mod vandskader.

BWT Perla One blødgøringsanlæg

BWT Perla – det store anlæg

Perla-serien sikrer dit hjem med kalkfrit vand til det hele – både til køkkenets opvaskemaskine, de lange bade og vaskemaskinen. Anlægget er velegnet til den store familie eller til en husstand med behov for meget vand. Blødgøringsanlægget er nemt at betjene og sikrer mod vandskade med en detektor mod lækage. BWT Perla blødgøringsanlæg gør det nemmere med blødt vand. Det betyder mindre rengøring og længere levetid til dine husholdningsmaskiner.

BWT Perla One blødgøringsanlæg
Blødgøringsanlægget Perla fra BWT

BWT er del af Falsing Energicenter

Vi har et showroom med et stærkt udvalg af produkt indenfor vand-, varme og el, der kan optimere energiforbruget i private boliger. Det er vores mission at hjælpe private boligejer godt på vej ved f.eks. skift fra nuværende varmekilder til en varmepumpe. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale og et stærke samarbejdspartner klar til at hjælpe.

Et godt køb

Kampagnetilbud fra danske og internationale mærker.