Fjernvarme

Tilslutning og servicering af fjernvarme

Hos Falsing har vi mange års erfaring med fjernvarme. Vi servicerer og reparer eksisterende fjernvarmeanlæg med udskiftning af pumper, units og slager. Her kan vi ofte sende en VVS-montør ud samme dag, som du kontakter os. Vi vil altid gerne hjælpe med at løse det opstået problem med det samme.

Vi har erfaring og kendskab til flere typer af anlæg, men arbejder primært med Danfoss Redan og Metro Therm.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Hjælp til tilslutning af fjernvarme

Med de mange års erfaring med tilslutning af fjernvarme kan vi hjælpe dig igennem hele processen. Vi starter altid med at vejlede dig i hvilket fjernvarmeanlæg, der passer til dine behov. Det gør vi ved at lave en dimensioneringsberegning. Beregningen giver et svar på hvilken størrelse og type af fjernvarmeunits, der vil være at anbefale til din boligstørrelse. Vi anbefaler og arbejder primært med Danfoss og Metro Therm.

Bestil et uforpligtende rådgivningsmøde med en af vores kompetente VVS-montører. Vi kommer forbi og ser på hvilke muligheder, der passer til dig og din husstands behov. Vi sender efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Tag kontakt til din lokale fjernvarmes udbyder

Ved du ikke om, du kan tilkobles til fjernvarme? så anbefaler Falsing, at du kontakter din kommune og høre nærmere herom.

I Gentofte kommune har de siden 2010 arbejdet på udbredelsen af fjernvarme, så bor du kommunen, så tag kontakt til Gentofte Fjernvarme for at høre hvornår tilkoblingen til dit kvarter er en mulighed.