Milton Megatherm

Milton Megatherm A/S har en lang tradition i den danske varme- og sanitetsbranche. Det er vores mål til stadighed at levere miljøvenlige og energibesparende produkter med fokus på høj kvalitet, kontinuitet og et højt serviceniveau. Produktprogrammet er bredt, og vi leverer produkter fra kælder til kvist – fra den lille villa og op til store industrier og varmecentraler.

Milton GreenLine luft-til-vand varmepumpe

Varmepumper er vores serie af luft-til-vand varmepumper fra 6-19 kW. Modellerne anvender det miljøvenlige kølemiddel R32 og er opbygget som monoblok. Udedelene er fuldlakeret i lysegrå med topplade af rustfrit stål, og indedelene er hvidlakerede i et diskret design. Konstruktionen betyder også et yderst lavt lydniveau ned til 52 dB(A) målt efter ErP standarden.

Jaga radiator

Jagas lavtemperatur radiatorer og gulvkonvektorer bruger mindre energi. Deres varmeveksler i aluminium og kobber reagerer flere gange hurtigere end gulvvarme eller andre radiatorer. De er mere miljøvenlige, meget lettere og mindre end andre enheder med samme kapacitet. Dette reducerer behovet for råvarer betydeligt og produktionsmaterialet er fuldt genanvendeligt. Produkterne findes i et vælg af design og udformninger.

Milton Megatherm er del af Falsing Energicenter

Vi har et showroom med et stærkt udvalg af produkter indenfor vand-, varme og el, der kan optimere energiforbruget i private boliger. Det er vores mission at hjælpe private boligejer godt på vej ved f.eks. skift fra nuværende varmekilder til en varmepumpe. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale og et stærke samarbejdspartner klar til at hjælpe.

Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift