VVS

Har du brug for VVS hjælp?

Hos Falsing VVS & El leverer vi kvalitetsarbejde og god service. Vi er autoriserede VVS-installatører, der kan hjælpe dig med VVS-arbejde indenfor vand, varme og sanitet. Hvis din vandhane drypper, dit toilet løber, din radiator er kold, eller du oplever andre udfordring med dine VVS-installationer, så er vi klar til at hjælpe dig.

Ved mindre VVS-opgaver kan vi ofte sende en VVS-montør ud samme dag, som du kontakter os. Vi vil altid gerne hjælpe med at løse det opståede problem med det samme.

Kontakt os

Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl. 7.30 – 15.00

Har du brug for vejledning?

Vi står altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, når de nuværende VVS-installationer skal have et eftersyn eller udskiftes. Det kan være ved udskiftning af rør i din bolig, montering af nyt brusesystem eller opsætning af nyt toilet.

Vi arbejder altid ud fra gældende regler og lovgivning ved udført VVS-arbejde med godkendt KLS-system (kvalitetsledelse-system). Ved valg af materialer til vvs-installationer arbejder vi altid med kvalitetsprodukter. Det gør vi for at sikre du får de bedste og sikreste løsning. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten.

Scroll to Top
Informationsmøde

Vil du have en energibesparende bolig?

Kom og hør om fordelene ved varmepumper, solceller og andre energioptimerede løsninger til din bolig!

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00

Informationsmøde

Tag skridtet mod en grønnere bolig

Kom til informationsmøde og hør om hvordan en varmepumpe kan reducere dit energiforbrug og spare dig for dyre varme- og elregninger.

Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00