Kronoterm

Kronoterm er et slovensk selskab specialiserede i produktion af varmepumper og varmesystemer. De har et bredt sortiment af produkter. Herunder luft-til-luft- og luft-til-vand varmepumper m.v. De leverer højkvalitetsprodukter og har 25 års erfaring med fokus på innovative designløsninger i varme- og lydstyring.

Smart design, lille & effektiv

I ét med naturen

Varmepumperne fra Kronoterm er designet til at smelte ind i omgivelserne. Det betyder, at varmepumpen er smart og tilpasser sig din boligs behov efter tidligere cyklusser ved brug af et IAHTM-system. Systemet er udviklet til at effektivisere energien til vand og varme, så varmepumpen er 30% mere effektiv i brug. Kronoterms varmepumper er designet i miljøvenlige materialer, der reducerer miljøbelastningen med 68% sammenlignet med konventionelle varmepumper.

Et unikt designsystem

Kronoterm har udviklet et unikt designsystem, så ude- og inderdel passer ind i omgivelserne. Du kan skræddersy varmepumpen efter omgivelserne med forskellige farveoverflader i et moderne arkitektonisk design. Varmepumpernes udedel er beskyttet mod regn, sne, vind og sol. Den behøver derfor ikke placeres under tag. Varmepumpen kan fås i 6 forskellige farver.

Stilhed

Kronoterms varmepumper er designet med et støjovervågningssystem – NMSTM, der reducerer varmepumpens lyd, så den næsten er lydløs. For at opnå denne lydløse tilstand på varmepumpen, anvendes en lyddæmpende teknologi, der isolerer lyden i et eksternt lydkammer. Kammeret er lavet af et lyddæmpende materiale, der dæmper lydhøre frekvenser. Varmepumpens støjniveau er på niveau med en bærbar computer.

Kronoterm Adapt system

Kronoterm Adapt system består af en ude- og indedel med en vægmonteret betjening til styring af varmepumpe og varmesystem. Der findes 2 typer af interne enheder. En kompakt enhed, hvor man kan tilføje en varmtvandsbeholder samt en 2 i 1 enhed, hvor varmtvandsbeholderen er indbygget. Den eksterne enhed(udedel) er en kompakt varmepumpe, der kan installeres alle steder i have eller indkørsel.

Læs og se mere om varmepumpesystemet. Bl.a. oversigt over lydtryk dB.

Kronoterm er del af Falsing Energicenter

Vi har et showroom med et stærkt udvalg af produkter indenfor vand-, varme og el, der kan optimere energiforbruget i private boliger. Det er vores mission at hjælpe private boligejer godt på vej ved f.eks. skift fra nuværende varmekilder til en varmepumpe. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale og et stærke samarbejdspartner klar til at hjælpe.

Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift