Gasservice

Professionel vedligeholdelse og regelmæssige eftersyn, så du altid er tryg

Et dårligt vedligeholdt naturgasfyr bruger ofte mere naturgas end nødvendigt. Sørg for regelmæssigt eftersyn og vedligeholdelse af dit gasfyr. Der er mange fordele ved at vælge Falsing VVS som din servicepartner. 

Vi har et dygtigt team af autoriserede og specialiserede serviceteknikere, og vi strækker os gerne det ekstra der skal til, hvis dit gasfyr er gået i stykker. Så du ikke en kold vinterdag står uden varme. Vi har vagtservice alle dage i vinterhalvåret. Vi servicerer Bosch, Vaillant, Baxi, Weishaupt og Viessmann.

7070 1600

Ring til gasservice.

Serviceabonnement

Et serviceabonnement tegnes direkte hos OK telefon 50131415 og her vælger du blot Falsing VVS & El som din servicepartner, så er du sikret tryghed.

Du kan også vælge at få udført et almindeligt hovedeftersyn når det passer dig. Dette er ikke en abonnementsordning og bookes direkte hos os Falsing VVS & El 70701600, tryk 2 for gasservice.

Bosch Climate Partner

Falsing er Bosch Climate Partner med certificering i henholdsvis gasfyr og varmepumper. I samarbejde med Bosch sikre vi en optimerede kvalitetsløsning af varmeløsning til private-, offentlige- og erhvervskunder. Med en Bosch løsning giver vi 5 års garanti.

Gasservice vagtordning

Vagttelefon i fyringssæsonen
Åbningstider fra 1. oktober – 30. april

Mandag til torsdag: kl. 7.30 – 22.00
Lørdag til søndag: kl. 8.00 – 22.00

Vi kører servicebesøg til kl. 20.00 herefter hjælper vi på telefonen.

Vagttelefonen er åben udenfor vores normale åbningstider. Her kan du spørge vores gasteknikkere til råds ved fx fejlmelding på gasfyr.

Vagttelefon udenfor fyringssæson
Åbningstider fra 2. maj til 30. september

Mandag til torsdag kl. 7.30 – 15.30
Fredag: kl. 7.30 – 15.00

Scroll to Top
Informationsmøde

Vil du have en energibesparende bolig?

Kom og hør om fordelene ved varmepumper, solceller og andre energioptimerede løsninger til din bolig!

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00

Informationsmøde

Tag skridtet mod en grønnere bolig

Kom til informationsmøde og hør om hvordan en varmepumpe kan reducere dit energiforbrug og spare dig for dyre varme- og elregninger.

Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00