Dansani

Dansani er en dansk virksomhed, som udvikler, producerer og leverer helstøbte baderumsserier designet med udgangspunkt i danske håndværkstraditioner. De producerer funktionelle baderumsløsninger, hvor der både er plads til hele familien og udnyttelse af baderummets plads – også selvom det er småt. Deres filosofi er, at badeværelset skal være det bedste rum i huset, som gør livet nemmere.

I deres brede sortiment til badeværelset er der stor fleksibilitet til opbygning af et unikt, brugbart og smukt badeværelse. Med vaskeskab, højskab, håndvask og bruseløsninger mfl. i et bredt udvalg af designs, farver og materialer, er der rig mulighed for at skabe et særlig badeværelsesrum, som gør dine drømme og behov til virkelighed i din bolig.

Kvalitet, dansk design & godt håndværk

Find din stil

Dansani har masser af inspiration og idéer til indretning af et nyt badeværelse, som kan hjælpe dig på vej ved valg af design med farver, form og funktionaliteter. Du finder bl.a. det helt moderne og enkle med en nordisk stil eller et klassisk look med fine detaljer.

Produktserier - design dit eget badeværelse

Dansani har en serie af baderumsmøbler i smukt design, som kan sammensættes og kombineres efter ønsker og behov. Alle serierne er helstøbte løsninger med tilhørende håndvask, spejle og praktisk tilbehør i samme matchende design. Der er noget for enhver smag – uanset om du drømmer om et badeværelse med et moderne look eller et romantisk retro look.

Alle serierne har et stort udvalg af møbler og kombinationsmuligheder – bl.a. serien YOU, som er designet til, at du kan gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed eller Calidris, der er eksklusiv med fokus på naturmaterialer og funktionalitet.

Calidris

Dansani Calidris badeværelsesmøbler er kompromisløs kvalitet til et eksklusivt badeværelse. Det er serien til livsnyderen, der vil forkæle sig selv med det bedste.

YOU

Med YOU, har vi skabt et helt univers for alle, der drømmer om at lege med kombinationer og stilarter og give den indre designer fuld gas.

Luna

Med Luna får du mulighed for at udnytte hver en centimeter i dit badeværelse uanset størrelse og form.

Mido+

Det nemme valg for ideel udnyttelse af pladsen – også i det lille badeværelse Dansani Mido + er velkendt Dansani-kvalitet og funktionalitet til en særdeles favorabel pris.

Tilbehør til dit badeværelse

Der er ikke noget, som at have orden på tingene på badeværelset, samtidig med at der er kræset for den hyggelige stemning på badeværelset. Dansani har et flot udvalg af tilbehør til bl.a. indretning af skuffer og skabe, så du på elegant vis kan holde styr på alt fra tandbørsten til vasketøjet. Belysning er også vigtigt på badeværelset, både for at kunne se, men også for at skabe den en varm og hyggelig atmosfære på badeværelset. Her har de udviklet og designet spejle og spejlskabe med lys, samt pendler og loftslamper til brug på badeværelset.

Sæt gang i drømmen

Drømmer I om nyt bad? Start drømmen med masser af inspiration og hjælp hos Dansani på Lyngby Hovedgade og lad Falsing gøre drømmen til virkelighed.