Totalentreprise

Lad os hjælpe dig med dit byggeri

Skal du i gang med et bygge- og renoveringsprojekt, så lad os hjælpe dig. Der er mange overvejelser og beslutninger at tage i en byggeproces, som er altafgørende for at opnå et godt resultat og ikke mindst en behagelig proces imens byggeprojektet står på. Det kan f.eks. være ved koordinering af de forskellige fagpersoner til de forskellige byggeopgaver. Hvornår kan muren fuge fliserne i badeværelset? Eller hvilken tømrer kan lægget det ønskede gulv og hvornår kommer maleren og maler færdig?

Med en totalentreprise hjælper vi med at realiserer dit byggeprojekt. Vi er med fra start til slut, så du kun behøver at koncentrere dig om valg af materialer og muligheder. Vi sørger for planlægningen, indkøb af materialer, koordinering med involverede parter og håndværkere, styring af byggeprocessen og andre administrative opgaver.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00
Sådan kommer vi i gang:

Hos Falsing VVS & El vil vi gerne skabe en god helhedoplevelse. Vi har fokus på at leverer et godt resultat af høj kvalitet med valg af de bedste materialer med en flot finish. Vores team består af kompetente og dygtige håndværkere, der er stolte af deres arbejde. De arbejder alle ud fra nuværende love og regler. Når du vælger Falsing VVS & El, er du i trygge hænder.

Vi står for totalentreprise i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne høre om dit bygge- og renoveringsprojekt. Ring til os og bestil en tid, så kommer vi forbi til en snak om dine idéer, drømme og behov. Vi giver her gode råd og inspiration. Vi sender efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Morten Petersen

Partner, VVS- & VE Installatør