Totalentreprise

Lad os hjælpe dig med dit byggeri

Skal du i gang med et bygge- og renoveringsprojekt, så lad os hjælpe dig. Der er mange overvejelser og beslutninger at tage i en byggeproces, som er altafgørende for at opnå et godt resultat og ikke mindst en behagelig proces imens byggeprojektet står på. Det kan f.eks. være ved koordinering af de forskellige fagpersoner til de forskellige byggeopgaver. Hvornår kan muren fuge fliserne i badeværelset? Eller hvilken tømrer kan lægget det ønskede gulv og hvornår kommer maleren og maler færdig?

Med en totalentreprise hjælper vi med at realiserer dit byggeprojekt. Vi er med fra start til slut, så du kun behøver at koncentrere dig om valg af materialer og muligheder. Vi sørger for planlægningen, indkøb af materialer, koordinering med involverede parter og håndværkere, styring af byggeprocessen og andre administrative opgaver.

7070 1600

Bestil en elektriker

Sådan kommer vi i gang:

Hos Falsing VVS & El vil vi gerne skabe en god helhedoplevelse. Vi har fokus på at leverer et godt resultat af høj kvalitet med valg af de bedste materialer med en flot finish. Vores team består af kompetente og dygtige håndværkere, der er stolte af deres arbejde. De arbejder alle ud fra nuværende love og regler. Når du vælger Falsing VVS & El, er du i trygge hænder.

Vi står for totalentreprise i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne høre om dit bygge- og renoveringsprojekt. Ring til os og bestil en tid, så kommer vi forbi til en snak om dine idéer, drømme og behov. Vi giver her gode råd og inspiration. Vi sender efterfølgende et uforpligtende tilbud.

Morten Petersen

Partner, VVS- & VE Installatør

Scroll to Top
Informationsmøde

Vil du have en energibesparende bolig?

Kom og hør om fordelene ved varmepumper, solceller og andre energioptimerede løsninger til din bolig!

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00

Informationsmøde

Tag skridtet mod en grønnere bolig

Kom til informationsmøde og hør om hvordan en varmepumpe kan reducere dit energiforbrug og spare dig for dyre varme- og elregninger.

Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00