Oras

Oras har udviklet produkter til badeværelset siden 1944 med fokus på brugervenlige og tekniske løsninger, hvor der samtidig spares på vand og energi. De har vundet flere designpriser for deres produkter og måde at integrere en bæredygtig funktion.

Oras har et stort produktsortiment med vandbesparende teknologi til køkken og badeværelse, som de kalder Oras SMART. Her finder du et udvalg af brusesystemer med fokus på velvære, armaturer til køkkenet med fleksible slanger og temperatur indstilling samt berøringsfri armaturer til bad og køkken. De er en af de førende på markedet for berøringsfri elektroniske armaturer.

Reducer dit vandforbrug med op til 50% med et SMART armatur

Oras SMART:

Et berøringsfri armatur er en smart løsning

Oras SMART er den nyeste generation af sanitetsarmaturer, hvor brugeren let kan vaske hænder, klare hverdagens gøremål og samtidig reducer vandforbruget. De smarte og moderne teknologier er udstyret med den seneste Bluethooth-teknologier, hvilket sikrer et pålidelig berøringsfrit armatur til badeværelset eller i køkkenet.

Oras Electra

Electra er et af Oras’ mest populære berøringsfri armaturer med brugervenlighed og fokus på hygiejnen. Oras Electra armaturer leveres med Bluetooth® egenskaber, hvilket gør det muligt at tilpasse og vedligeholde armaturet let med Oras App. Det er muligt at spare op til 50% på dit vandforbrug.

Find en Oras løsning, som passer til dine behov

Oras har en bred vifte af designløsninger til badeværelset og køkkenet i et tidløst design med fokus på gode kvalitetsmaterialer. Der findes armaturer i forskellige størrelser og typer af designs, der kan tilpasses til badeværelset og bruseløsninger, hvor badesituation er tænkt ind i designet. Deresdesign er elegant med sofistikerede detaljer, som vil holde i generationer. Seneste designserie hos Oras, er en serie af armaturer, brusesystemer og brusesæt i en flot matsort.