Damixa

Siden 1932 har Damixa udviklet tidløst design til badeværelset og køkkenet med armaturer og brusesystemer. Damixa bygger deres produktudvikling på dansk håndværk og tradition, hvor bæredygtighed og brugervenlighed er grundstenene for udvikling af produkter. De kombinerer godt håndværk med innovative funktioner.

Damixa har et bredt sortiment af til badeværelset og køkkenet. De har vundet flere designpriser og er anerkendt for deres bæredygtige teknologi med koldstart, Eco Save og Eco Click.

For os er en vandhane ikke bare en vandhane, og vi har altid miljøet, designet og brugervenligheden for øje, når vi udvikler nye produkter.

Damixa Silouet håndvaskarmatur
Damixa armaturer til badeværelset

Udforsk Damixas serie-univers

Damixa har et skandinavisk look, der er slankt og indbydende. Der er noget for enhver smag. Vælg imellem forskellige former, farver og metaller, som kan sætte prikken over i’et i badeværelset eller køkkenet. Blandt de mest populære serier findes Silhouet og Pine.

Silhouet armatur til badeværelset fra Damixa
Silhouet

Silhouet-serien er en af Damixas populære produktlinjer, der tilbyder moderne og stilfulde armaturer til køkken og bad.

Pine køkkenarmatur fra Damixa
Pine

Pine-serien er en bemærkelsesværdig produktlinje fra Damixa, der fokuserer på stilfulde og ergonomiske designs med bløde linjer og høj funktionalitet.

Damixa indbygget armatur til badeværelset
Indbygning

Damixa tilbyder en moderne indbygningsløsning til brus og håndvask med et strømlinet look til badeværelset. Systemerne er ideelle til steder med mindre plads.

armatur i messing fra Damixa
Sort, krom eller messing?

Sæt stemningen på badeværelset eller køkkenet med en farve eller et metallook.

Silhouet Instant – en kogende vandhane

Silhouet Instant er fusionen af traditionel vandhane og kogende vandhane. Alt sammen indpakket i et elegant, sikkert og letanvendeligt design. Med Silhouet Instant får du kogende vand direkte fra vandhanen.Der kan laves te, du skal koge pasta, skolde skærebrætter eller gøre flasken klar til baby hurtigt og let. Det kogende vand aktiveres med en ”Press ´n´ Twist”-funktion, der sikrer, du aldrig uforvarende tænder for det kogende vand. Vandhanen er designet med en dobbelt skoldningsbeskyttet tud, som holder overfladen kølig at røre ved, selv når der tappes kogende vand. Armaturet har ligeledes indbyggede sikkerhedsfunktioner, såsom en børnesikring, der minimerer risikoen for skoldning, hvilket især er vigtigt i hjem med små børn. Fås i flere metaller: krom, stål, børstet messing, kobber og matsort.

Afspil video

Silhouet Instant køkkenarmatur

• Svingtud med 120° svingbegrænsning
• Keramisk kartusche
• Kold-starts funktion
• Støjgruppe 1
• Trykgruppe 300 kPa
• 4 liter beholder
• Standbyforbrug 0,35 KWH/døgn
• SP Godkendt

Et godt køb

Kampagnetilbud fra danske og internationale mærker.