Unidrain

Unidrain udvikler og leverer kvalitetsløsninger til brusenichen med deres innovative afløb- og GlassLine brusesystem, der kombinerer design med funktionalitet. Designet på Unidrains produktsystem har mange afløbskombinationer, der gør det muligt at skabe unikke baderumsløsninger. Fra linje-, hjørne og kvadratafløb med brusevægge i flere størrelser. Hvert produkt er skabt med en dedikation til kvalitet, funktionalitet og moderne design.

Unidrain har modtaget flere internationale designpriser for deres design og innovative løsninger på et gulvafløb. Her kan nævnes: “iF product design award”, “Red Dot Design award” og “Den Danske Designpris”. I 2015 modtog Claus Dyre “Villum Fondens Bygningskomponentpris” for sin opfindelse af det lineære gulvafløb.

Afspil video

Med Unidrain går design og funktionalitet hånd i hånd. Hvert produkt er en refleksion af deres passion for innovative produktudvikling og deres dedikation til at skabe badeværelsesløsninger, der ikke kun fungerer perfekt, men også ser fantastiske ud.

Linjeafløb - når funktionalitet møder design

Unidrain er kendt for deres lineære bruseafløb – Linjeafløb, der kombinerer æstetik og funktionalitet. Designet eliminerer behovet for den traditionelle centrale drænplacering i bruseren og tillader i stedet at man placerer gulvafløbet langs væggen eller med en fritliggende løsning.  Du kan samtidig vælge imellem flere designs med og uden integrerede fliser.

GlassLine bruse system

GlassLine er et unikt brusesystem, der er produceret i hærdet glas og rustfrit stål. Brusesystemets væg har ingen synlige skruer eller beslag. Det er specielt designet til Unidrain afløb med en indbygget skinne, der fastholder brusevæggen. GlassLine fås med sort metalramme eller ramme i børstet stål.

Med GlassLine har Unidrain skabt et system, der sikrer optimalt vandafledning, mens (mens slettes) der er nemt at rengøre, hvilket giver et problemfrit og vedligeholdelsesfrit badeværelse.

Unidrain Reframe collektion hos Falsing. Kollektion med tilbehør til badeværelset.

Unidrains Reframe Collection er en unik serie af badeværelsestilbehør med et skandinavisk design og kvalitet. Reframe består bl.a. af bruseskraber, håndklædekroge og toiletrulleholder i fire farver.

Unidrain er en del af Falsing Energicenter

Vi har et showroom med et stærkt udvalg af produkt indenfor vand-, varme og el, der kan optimere energiforbruget i private boliger. Det er vores mission at hjælpe private boligejer godt på vej ved f.eks. skift fra nuværende varmekilder til en varmepumpe. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale og et stærke samarbejdspartner klar til at hjælpe.