Fjernvarmeservice

Professionel vedligeholdelse og regelmæssige eftersyn, så du altid er tryg

Et fjernvarmeanlæg har brug for et årligt eftersyn foretaget af et professionelt autoriseret vvs firma. Med et eftersyn har du vished om at alt fungerer korrekt.

Vi har et dygtigt team af autoriserede og specialiserede serviceteknikere, og vi strækker os gerne det ekstra der skal til, hvis din fjernvarme er gået i stykker. Så du ikke en kold vinterdag står uden varme. Vi har vagtservice alle dage.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Serviceabonnement

Du har mulighed for at tegne et serviceabonnement her hos Falsing VVS, ring eller skriv til os for at høre nærmere.

Et serviceabonnement koster 2.195,- inkl. moms, hertil kommer eventuelle brugte reservedele. Det inkluderer 1 årligt eftersyn samt eventuelle tilkald ved nedbrud/fejlmelding.

I sommerhalvåret 1. maj til 30. september, udføres udkald i åbningstiden. I vinterhalvåret 1. oktober til 30. april udføres de ligeledes i åbningstiden eller på vagtordning, hvis ikke vi kan nå det i åbningstiden (ved manglende varme).

Pris kr. 2.195,00 pr. år.

Almindeligt hovedeftersyn uden abonnementsordning

Du kan også vælge at få udført et almindeligt hovedeftersyn når det passer dig. Dette er ikke en abonnementsordning og bookes direkte hos os Falsing VVS & El 70701600, det koster kr. 1.300,- inkl. moms, hertil kommer eventuelle brugte reservedele.

Pris kr. 1.300,- pr. service

Kontakt os

Du kan tegne et serviceabonnement eller booke et hovedeftersyn hos Falsing VVS & El ved at bestille nedenfor eller kontakte os på telefonnr. 7070 1616.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vi bruger kun de indtastet oplysninger til behandlingen af din besked med bestilling, besøg eller tilbud . fj. vores privatlivspolitik