El

Lad vores elektrikere hjælpe

Hos Falsing VVS & El leverer vi kvalitetsarbejde og en god service. Vi er autoriserede El-installatør og vi har et dygtigt hold af elektrikere, der kan hjælpe dig med alt inden for elektrikerfaget.

Vi udfører til dagligt el arbejde, indenfor almindelige elinstallationer, opsætning af belysning og skift af el tavler, samt levering og montering af solcelle anlæg m.v. Vi opsætter og servicerer varmepumper.

Ingen opgave er for lille for Falsing VVS & El.

Vores serviceafdeling er altid klar til at hjælpe med alt fra opsætning af lamper, ladestandere til elbiler og reparation af en stikkontakt. Vi kan ofte sende en elektriker ud for at læse mindre el opgaver samme dag, som vi kontakter os.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Har du brug for vejledning?

Vi giver gerne gode råd og kompetent vejledning, når de nuværende elinstallationer skal have et eftersyn eller udskiftes. Det kan være ved renovering af din bolig, udskiftning af eltavle eller opsætning af udendørsbelysning.

Vi arbejder altid ud fra gældende regler og lovgivning ved udført el arbejde med godkendt KLS-system (kvalitetsledelse-system). Ved valg af materialer til elinstallationer arbejder vi altid med kvalitetsprodukter. Det gør vi for at sikre du får de bedste og sikreste løsning. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi er VE godkendt

Falsing VVS & El er VE Godkendt, der sikre dig som kunde ved valg, montering og servicering af varmepumper.