Nyt badeværelse

Byg nyt eller renover dit badeværelse

Skal du have nyt badeværelse, så lad os hjælpe dig fra start til slut. Vi har mange års erfaring i renovering af badeværelser. I vores arbejde gør vi en dyd ud af professionel rådgivning og vejledning inden vi går i gang. Vi lægger vægt på at lytte til dine ønsker og finde gode stærke løsninger, der imødekommer dine ønsker.

Vi renoverer flere typer af badeværelser, alt fra store badeværelser, gæstetoiletter og små Københavner-badeværelser. Her samarbejder Falsing VVS & El altid med faste partnere for at sikre vores kvalitetsarbejde og en god arbejdsproces fra start til slut.  

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Få uforpligtende rådgivning

Fortæl os om dine badeværelsesdrømme og behov. Vi giver dig gode råd, inspiration og et uforpligtende tilbud.

Book en tid og få Morten på besøg til en snak og evt. et uforpligtende tilbud.

Morten Petersen

Partner, VVS- & VE Installatør

Dansani Bathroom Store

Imens du venter på besøg fra os, så lad dig inspirer af dansk kvalitetsdesign til dit nye badeværelse. Vi samarbejder med Dansani og deres showroom, Dansani Bathroom Store. Her kan du finde inspiration til badeværelset og få professionel vejledning til valg af møbler og indretning af badeværelset. Dansani Bathroom Store ligger i Lyngby. Find showroom her.

Dansani er dansk leverandør af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset. De har et stort udvalg af flotte og smukke møbelserier med fokus på funktionalitet og holdbarhed.

Mere inspiration til nyt badeværelse

I Dansani Bathroom Store finder du også andre populære mærker, som Falsing samarbejder med. Du finder inspiration og gode løsninger til afløb, brusesystemer og brusevægge, toiletter, badekar, fliser, armaturer, accessories og livsstilsprodukter til badeværelset.

Mærker du også kan se, når du besøger Dansani Bathroom Store: hansgrohe, Grohe, Vola og Unidrain.