Opvarmning

Opvarmning af private boliger og ejendomme

Hos Falsing VVS kan vi hjælpe dig med opvarmning af din bolig med en god og stabil varmeløsning. Vi er autoriserede VVS og EL installatører med flere års erfaring af levering, montering og servicering af gasfyr, gulvvarme, varmepumper og fjernvarme.

I vores arbejde lægger vi vægt på at rådgive og vejlede ved valg af varmekilde, så du får den bedste løsning til dine behov. Vi hjælper både med store og små varmeløsninger til private, erhvervs og offentlige boliger. Vi tager altid hensyn til det praktiske og økonomiske aspekt, så du får en løsning, der passer dine behov, så det hele går op i en højere enhed.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Varmekilder:

En energieffektiv løsning året rundt

Få hjælp til at optimere din nuværende varmekilde eller en helt ny varmeløsning.

Vi står altid klar til kompetent rådgivning og vejledning, nå der skal vælges en ny varmeløsning eller den nuværende løsning trænger til eftersyn. Her kommer vi gerne ud forbi din ejendom eller bolig til en vurdering og vejledning i valg af løsning.

Bosch Climate Partner

Falsing er Bosch Climate Partner med certificering i henholdsvis gasfyr og varmepumper. I samarbejde med Bosch sikre vi en optimerede kvalitetsløsning af varmeløsning til private-, offentlige- og erhvervskunder. Med en Bosch løsning giver vi 5 års garanti.

Vi er VE godkendt

Falsing VVS & El er VE Godkendt, der sikre dig som kunde ved valg, montering og servicering af varmepumper. 

Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift