Duravit

Duravit har siden 1817 udviklet kvalitetsdesign til badeværelset. De er anerkendt i branchen for deres enestående måde at kombinere innovativt design og kvalitet i deres produkter. Duravit designer helhedsløsninger hvor velvære, hygiejne og hverdagen er i sammenspil med æstetik og funktion. Duravit samarbejder med internationalt anerkendte designere, som Philippe Starck, Cecilie Manz og Sebastian Herkner, der hver især har bidraget til stærke og ikoniske baderumsserier og produkter.

Duravit har baderumsserier til store og små badeværelser med baderumsmøbler, håndvaske og toiletter med tilbehør. Hver kollektion reflekterer en unik stil og æstetik, der kan forvandle ethvert badeværelse til et smukt rum fyldt med velvære

Afspil video

Zencha – japansk inspireret design

Designet af Sebastian Herkner

Med inspiration fra de tidsløse ritualer og japansk håndværkstradition har designer Sebastian Herkner skabt en baderumsserie, der emmer af elegance og præcision. Serien forener et skulpturelt look med strømlinede møbler med sanselige detaljer, som buen på håndvasken med den bøjende kant.

Luv – Den skandinavisk stil

Luv-serien er designet af med Cecilie Manz med bløde former og stringent linjer. Serien har en nordisk minimalisme med tidløs elegance, som du aldrig bliver træt af. Luv er inspireret og skabt ud fra et simpelt billede af en skål på et bord og resultatet er ganske unikt.

Luv-serien består af møbel med fritstående håndvask og bordplade, hvor du kan vælge imellem flere typer af materialer og farver. En serie af spejle i forskellige størrelser med indbygget lys.

SensoWash® Douchetoiletter

SensoWash® er en kombination af et toilet og bidet, der opfylder alle moderne krav om et moderne badeværelse med hygiejnisk renhed, høj driftskomfort og bæredygtigt design. Stark f modellen fra Duravit er designet af Philippe Stark med komfort og høj kvalitet, der giver en behagelig oplevelse af blødt vand, tørrefunktion og behagelig sidekomfort.

Designet af Philippe Starck

Starck f er designet af Philippe Starck og fås i tre modeller, Starck f, Starck f Plus Compact og Starck f Lite Compact.

Indstil douchetoilet

Du kan indstille dit SensoWash® douchetoilet efter behov med en fjernbetjening eller app. Der er flere typer af indstiller, så som varme i sædet, natlys samt åben og lukke funktion.

Sort, krom eller messing?

Sæt stemningen på badeværelset eller køkkenet med en farve eller et metallook.

Se Duravit badeværelse i Falsing Energicenter

I vores Energicenter har vi udstillet Duravit i showroomet. Du kan opleve et badeværelsesmiljø med Duravit baderumsmøbler, et SensoWash® toilet og bruseniche. Alt i showroomet er opsat og klar til brug, så du kan se, prøve og opleve det i drift.

Falsing Energicenter kan besøges efter aftale alle hverdage.

Falsing Energicenter
hos Falsing VVS & El
Nybrovej 91, 2820 Gentofte

Åbningstider:
Mandag til torsdag: kl. 7.30 – 15.30
Fredag: kl. 7.30 – 15.00