Varmepumpeservice

Bestil service på din varmepumpe

Hos Falsing VVS & El tilbyder vi professionelle serviceeftersyn på varmepumper, der inkluderer både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Vi er et team af KMO certificerede varmepumpeteknikere, der kan sikre, at din varmepumpe fungerer optimalt og leverer den varme og effektive energi, som du har brug for. Vi har ekspertise indenfor vedligeholdelse og reparation af varmepumper fra førende mærker, herunder Milton Greenline, Bosch, Kronoterm og Metro Therm.

Hos Falsing VVS & El tilbyder vi et professionel serviceeftersyn på varmepumper, der inkluderer både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumpesystemer. Vi er et team af certificerede varmepumpeteknikere, der kan sikre, at din varmepumpe fungerer optimalt og leverer den varme og effektiv energi, som du har brug for.

Vi anbefaler regelmæssigt service på din varmepumpe for at opnå en betydelig energibesparelse og energieffektivitet. Vi yder service på varmepumper i Storkøbenhavn og store dele af Nordsjælland.

Service på din varmepumpe for at opnå en betydelig energibesparelse og energieffektivitet. 

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Serviceeftersyn af varmepumper

Det er vigtigt at overholde eftersyn på sin varmepumpe, for at anlægget fortsat kan yder sit optimale og holde i længere tid. Dette er til fordel for både klimaet og din pengepung.

Serviceeftersyn på en luft til vand :

Vores varmepumpeservice starter med et grundigt eftersyn af varmepumpen. Her inspicerer vi alle komponenter, herunder kompressorer, kondensatorer og ventilatorer for at kontrollere og sikre at de fungerer som de skal. Vi kontrollerer kølemiddelniveauet og sørger for at alle elektriske forbindelser er sikre og i god stand. Med vores grundige inspektion kan vi opdage eventuelle problemer og foretage de nødvendige reparationer, for at anlægget fortsat fungerer optimalt.

Pris* kr. 2.495,00 pr. år.

*Betingelser: Prisen er gældende for et standardserviceeftersyn. Ved skift af reservedele faktureres dette i tillæg til serviceprisen.

Serviceeftersyn på luft til luft:

Gennemgang af varmepumpen, hvor vi kontrollere samlinger samt udfører en tæthedskontrol. Rørinstallation kontrolleres visuelt. Kontrol af udblæsningstemperatur samt rensning af filtre.

Pris* kr. 1.995,00 pr. år.

*Betingelser: Prisen er gældende for et standardserviceeftersyn. Ved skift af reservedele faktureres dette i tillæg til serviceprisen.

Bestil serviceeftersyn på din varmepumpe

Når du bestiller et serviceeftersyn på din varmepumpe hos Falsing VVS & El, følger vi dig hele vejen. Du er også altid velkommen til at ringe på 7070 1600.

Vi kontakter dig

Når vi har modtaget din bestilling på et serviceeftersyn, kontakter vi til dig for at lave en aftale.

Book et besøg

Vi kontakter dig og aftaler et tidspunkt hvor det passer dig, at vi kommer og udfører serviceeftersynet på din varmepumpe.

Effektiv drift

Vi kommer til din adresse og udfører eftersynet på din varmepumpe. Her sikrer vi altid, at din varmepumpe er indstillet korrekt og driften kører effektivt og optimalt.

Vi er VE godkendt

Falsing VVS & El har en solid erfaring i udførelsen af serviceeftersyn på varmepumper. Alle vores varmepumpeteknikere, der laver et serviceeftersyn på varmepumper, (på varmepumper slettes) er KMO certificerede i håndtering af kølemiddel. Vi yder service på hele Sjælland.

Service på varmepumper fra forskellige producenter

Vi udfører service på en bred række af luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper mærker. Vi har en solid erfaring i varmepumper fra henholdsvis Metro Therm, Milton GreenLine, Bosch og Kronoterm.

Hvis du har spørgsmål om et serviceeftersyn af din varmepumpe, er du altid velkommen til at kontakte vores varmepumpeteknikere for nærmere information på 7070 1600.

Vi yder service på varmepumper på hele Sjælland.

Vi anbefaler et årligt servicebesøg på varmepumper

Det er vigtigt at få et regelmæssig serviceeftersyn på din varmepumpe. Vi anbefaler, at du får et serviceeftersyn på din varmepumpe mindst én gang om året for at holde varmepumpens drift intakt.

Det kan dog variere afhængig af varmepumpens alder og brug. Varmepumper, der arbejder under mere krævende forhold, kan kræve hyppigere service, f.eks. hvis varmepumpen er det primære varmesystem i et koldt klima, eller hvis det er en luft-til-luft varmepumpe, hvor den også bruges til køling om sommeren. Her anbefales det at få serviceret varmepumpen to gange om året.

Bruger din varmepumpe mere end et kilo kølemiddel, er det lovpligtig at varmepumpen efterses af en KMO certificeret fagmand én gang om året. Dette skyldes at hvis kølemidlet håndteres forkert, kan det beskadige varmepumpen og omgivelser med risiko for brandfare for varmepumpen samt omgivelserne

Vedligeholdelse af varmepumper
Det er altid en god idé at vedligeholde din varmepumpe, da det forlænger varmepumpens levetid og opretholder en god ydeevne med en energieffektiv drift. Det forhindrer samtidig dyre reparationer på varmepumpen.

Du kan selv gøre noget for at vedligeholde din varmepumpe:
Sørg for, at området omkring varmepumpen er fri for blade, grene, sne og andre genstande, der evt. blokerer varmepumpens udendørs enhed.

Hold området omkring varmepumpen fri:
Sørg for, at området omkring varmepumpens fri for blade, grene, sne og andre genstande, der evt. blokerer varmepumpens udendørs enhed.

Kontrollér enheden og varmepumpens indstillinger regelmæssigt:
Det er også godt at holde øje med eventuelle tegn på problemer, såsom usædvanlige lyde, lugte eller nedsat effektivitet. Hvis du bemærker noget usædvanligt, skal du kontakte en professionel.

Moderne varmepumper har forskellige driftsindstillinger, der kan optimeres for at forbedre effektiviteten. Her er det en god idé at følge en brugsanvisning eller kontakte os for at indstille den korrekt. Hold inder delen ren for støv og snavs. Det påvirker effektiviteten. Rengør den forsigtig med en blød og tør klud.

I koldt vejr kan du holde øje med den udvendige enheder. De fleste varmepumper har afrimningscyklus, men hvis du bemærker en ophobning af is, skal du kontakte os så en fagmand kan hjælpe dig.

Undgå at justere termostaten for ofte:
Det kan gøre varmepumpen mindre effektiv ved hyppig justering af termostaten. Det er bedst at finde en behagelig temperaturindstilling og holde den konstant, da det giver en mere effektiv drift. Hvis du oplever udfordringer med din varmepumpens temperatur, så lad os hjælpe dig med at få temperatur korrekt. Kontakt os 7070 1600

Producentens anvisninger:
Følg altid producentens anvisninger med indstillinger, vedligeholdelser og rengøring m.m. Her anbefaler vi, at du altid skal kontakte en fagperson hvis du er i tvivl.

Vi har et stærkt samarbejde med Milton Megatherm, Metro Therm, Bosch og Kronoterm. Her kan vi altid henvise til deres hjemmeside for nærmere information.

Kontakt os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vi bruger kun de indtastet oplysninger til behandlingen af din besked med bestilling, besøg eller tilbud . fj. vores privatlivspolitik