Varmepumper

Opvarm din bolig med en varmepumpe

Hos Falsing VVS & El leverer vi professionel rådgivning og vejledning ved valg af varmepumpeløsning. Vi guider dig i at træffe det rigtige valg, der dækker dine behov. Her hjælper vi dig igennem hele processen med installering, placering og serviceeftersyn, så vi sikrer dig en effektiv løsning og god investering.

Til montering og installering har vi faguddannet personale med certificering til installering af varmepumper fra henholdsvis Bosch, Metro Therm, Milton Greenline og Kronoterm. Alle varmepumper kan ses, høres og opleves i vores Energicenter.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Hvilken varmepumpe passer til dine behov?

Når det kommer til at varme dit hjem op, er valget af opvarmningsmetode vigtigt. Ikke kun for din økonomi, men også for miljøet. En varmepumpe står som et attraktiv og miljørigtigt alternativ til de mere konventionelle metoder som olie- eller gasfyr.

Der findes flere typer af varmepumpeløsning. Vi leverer og monterer løsninger med varmepumper luft til vand og luft til luft. 

Luft til vand varmepumpe

Varmepumpen genbruger varmen i udeluften til opvarmning af boligen og brugsvand. Varmepumpen er forbundet med et centralvarmesystem, der generer varme og sender det til radiatorerne, gulvvarmen og varmtvandsbeholdere.

En luft til vand varmepumpe er en energioptimerede løsning, der er billig i drift og giver en behagelig varme. Løsningen er et økonomisk og bæredygtig alternativ til gas- eller oliefyr og gøre almindelig elvarme overflødig.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe:

Luft til luft varmepumpe

Varmepumpen, luft til luft er en miljøvenlig løsning med stor besparelse. En luft til luft løsning er enkelt at installerer og er brugbar året rundt. Den bruger luften udenfor som energikilde ved at omdanne det til varme, som derefter sendes rundt i din bolig. En luft til luft varmepumpeløsning fungerer også til afkøling af boligen om sommeren. Den kan også rense luften indenfor og give et bedre indeklima. Varmepumpen er velegnet til sommerhuse og andre bygninger, som supplement til fx elvarme. En luft til luft løsning kan ikke producere varmt brugsvand.

Luft til luft varmepumpe anbefales til:

Vælg den rigtige varmepumpe

Lad os hjælpe dig med at skræddersy en varmepumpeløsning, der passer til dine behov. Vi kommer hjem til dig, hvor vi gennemgår dine behov og vi sender dig et uforpligtende tilbud. Her får du også en beregning på din besparelse ved skift til et varmepumpeanlæg.

Bestil en gratis tid hos en af vores dygtige kundekonsulent.

Morten Petersen

Partner, VVS- & VE Installatør
Kontakt: 7070 1600

Vi er VE godkendt

Vi er VE godkendt. Det sikrer dig, som kunde, at montering og servicering af varmepumpen er udført efter højeste sandart af en uddannet varmepumpe-installatør.

Alle vores varmepumpeteknikere, der laver et serviceeftersyn på varmepumper, er KMO certificerede i håndtering af kølemiddel.

Vi installerer varmepumper fra Bosch, Metro Therm, Milton Megatherm og Kronoterm. Vi modtager løbende specialuddannelse indenfor alle mærkerne. 

Hvorfor vælge en varmepumpe?
Det miljørigtige valg

Ved at vælge en varmepumpe tager du ikke kun et skridt mod et mere energieffektivt hjem, men også mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

Her er 5 gode grunde til at vælge en varmepumpe:
1. Energieffektivitet:

Varmepumper bruger en brøkdel af den energi traditionelle systemer gør. De arbejder ved at flytte varmen fra ét sted til et andet i stedet for at producere varme direkte, hvilket sparer en betydelig mængde energi.

2. Mindre CO2-udledning:

Sammenlignet med olie- og gasfyr udleder varmepumper en betydelig mindre mængde CO2. Dette hjælper med at reducere vores klimaaftryk og støtter en bæredygtig fremtid.

3. Økonomiske besparelser:

På trods af den initiale investering kan varmepumper på lang sigt spare husejere for betydelige beløb på deres energiregninger.

4. Længere levetid:

Med ordentlig vedligeholdelse kan en varmepumpens levetid vare op til 15-20 år, hvilket giver en længere levetid end mange konventionelle opvarmningssystemer.

5 Mindre vedligeholdelse:

Sammenlignet med olie- og gasfyr kræver varmepumper generelt mindre vedligeholdelse, hvilket kan spare tid og penge over tid.

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe virker ved at omdanne den energi, der er i luften, til varme. Varmen kan derefter bruges til at opvarme dit hus.

En luft til vand varmepumpe bruger varmen fra luften til at varme vandet. Den består af to dele:

1. Udedelen suger luften ind og bruger den til at varme et kølemiddel op.

2. Indedelen modtager det varme kølemiddel inde i huset via rør, hvor det bruges til at varme vandet op.

Det er et lukket system, der hele tiden genbruger varmen.

Hvad koster en luft til vand-varmepumpe?

Prisen på en god luft til vand-varmepumpe starter typisk fra 145.000 kr. og op til 250.000 kr. for et meget stort hus, men afhænger helt af hvilken løsning, du vælger, hvor stort dit forbrug er, hvor velfungerende dit varmesystem er samt om dit hus er velisoleret.

Vi har løsninger lige fra den almindelige gode varmepumpe til liebhavermodellen.

Bosch Climate Partner

Falsing er Bosch Climate Partner med certificering i henholdsvis gasfyr og varmepumper. I samarbejde med Bosch sikre vi en optimerede kvalitetsløsning af varmeløsning til private-, offentlige- og erhvervskunder. Med en Bosch løsning giver vi 5 års garanti.

Scroll to Top
Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift

Informationsmøde

Vil du have en energibesparende bolig?

Kom og hør om fordelene ved varmepumper, solceller og andre energioptimerede løsninger til din bolig!

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00

Informationsmøde

Tag skridtet mod en grønnere bolig

Kom til informationsmøde og hør om hvordan en varmepumpe kan reducere dit energiforbrug og spare dig for dyre varme- og elregninger.

Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00