Varmepumper

Lad os hjælpe med varmepumper

Hos Falsing VVS & EL leverer vi professionel rådgivning og vejledning ved valg af varmepumpeløsning. Her guider vi dig igennem processen med installering, placering og serviceeftersyn. Den korrekte placering kan optimere varmefordelingen og give en ekstra besparelse på varmeregningen.

Til montering og installering har vi faguddannet personale med certificering til installering af varmepumper fra henholdsvis Bosch, Metro Therm og Milton Megatherm.

Kontakt os
Mandag til torsdag: kl. 7.30-15.30
Fredag: Kl.7.30 – 15.00

Luft til vand varmepumpe

Varmepumpen genbruger varmen i udeluften til opvarmning af boligen og brugsvand. Varmepumpen er forbundet med et centralvarmesystem, der generer varme og sender det til radiatorerne, gulvvarmen og varmtvandsbeholdere.

En luft til vand varmepumpe er en energioptimerede løsning, der er billig i drift og giver en behagelig varme. Løsningen er et økonomisk og bæredygtig alternativ til gas- eller oliefyr og gøre almindelig elvarme overflødig.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe:

Luft til luft varmepumpe

Varmepumpen, luft til luft er en miljøvenlig løsning med stor besparelse. En luft til luft løsning er enkelt at installerer og er brugbar året rundt. Den bruger luften udenfor som energikilde ved at omdanne det til varme, som derefter sendes rundt i din bolig. En luft til luft varmepumpeløsning fungerer også til afkøling af boligen om sommeren. Den kan også rense luften indenfor og give et bedre indeklima. Varmepumpen er velegnet til sommerhuse og andre bygninger, som supplement til fx elvarme. En luft til luft løsning kan ikke producere varmt brugsvand.

Luft til luft varmepumpe anbefales til:

Hvilken varmepumpe passer til dine behov?

Lad os hjælpe dig med at træffe det gode valg, der kan dækker dine behov. Vi kan hjælpe dig med at lave en skræddersyet varmepumpeløsning og give dig et uforpligtende tilbud. Her kan du også se en beregning på hvor meget du reelt vil spare i kr. og øre ved skift til et varmepumpeanlæg.

Når vi giver et uforpligtende tilbud, kommer vi altid ud og kigger på din ejendom.

Bosch Climate Partner

Falsing er Bosch Climate Partner med certificering i henholdsvis gasfyr og varmepumper. I samarbejde med Bosch sikre vi en optimerede kvalitetsløsning af varmeløsning til private-, offentlige- og erhvervskunder. Med en Bosch løsning giver vi 5 års garanti.

Vi er VE godkendt

Falsing VVS & El er VE Godkendt, der sikre dig som kunde ved valg, montering og servicering af varmepumper. 

Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift