Metro Therm

METRO THERM er kendt i hele Danmark som leverandør af varme og varmt vand i mere end 100 år. Vi producerer og forhandler varmepumper, varmtvandsbeholdere, fjernvarmeunits og tilbehør til vores varmeløsninger.

Vores produkter kan bruges i alle typer byggeri og er kendte for at være af høj kvalitet og nemme at installere.

Varmepumper er en vigtig del af den grønne omstilling, da de anvender vedvarende energi fra luft og jord til økonomisk og effektivt at producere varme og varmt vand.

Afspil video

30 års erfaring i kvalitetsvarmepumper

METRO THERM har mere end 30 års erfaring i produktion af kvalitetsvarmepumper tilpasset de særlige krav, vores klima stiller. Alle varmepumperne ligger desuden i energiklasserne A til A+++. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe af den højeste kvalitet. En luft til vand varmepumpe er billig i drift, miljøvenlig og giver en behagelig varme. Den er støjsvag og kører problemfrit år efter år – uanset hvor koldt det måtte være udendørs. Med en luft-vand varmepumpe fra METRO THERM kan du skrotte gas- eller oliefyret eller slukke for elvarmen og i stedet få opvarmet både din bolig og dit brugsvand med luftens varmeenergi.

METROAIR varmepumpe

En METROAIR luft til vand varmepumpe er udviklet til at fungere i det kolde nordiske klima. Varmepumperne kan producere varme, selv om vejret uden for dykker på temperaturer på -20-25 °C. Desuden er den designet til at kunne starte og stoppe tusindvis af gange om året i al slags vejr. Vores varmepumper har også en exceptionelt høj SCOP-værdi, hvilket betyder, at din varmepumpe producerer en langt større mængde energi end hvad den forbruger.

Metro Therm er del af Falsing Energicenter

Vi har et showroom med et stærkt udvalg af produkt indenfor vand-, varme og el, der kan optimere energiforbruget i private boliger. Det er vores mission at hjælpe private boligejer godt på vej ved f.eks. skift fra nuværende varmekilder til en varmepumpe. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale og et stærke samarbejdspartner klar til at hjælpe.

Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift