Bosch

Bosch er en global virksomhed, der bl.a. udvikler og producerer varme- og energiløsninger til boligen. Bosch står for høj kvalitet med en bæredygtig omtanke for natur og miljø. De udvikler miljøvenlige og energieffektive løsninger. Bosch har et bredt produktsortiment af varmepumper, gasfyr, ventilation og solvarme m.m., der kan tilpasses efter behov.

Miljørigtig varme til tæt beboelse

Ekstremt lydsvag, høj virkningsgrad og eksklusivt design

Bosch Compress 7400i AW luft til vand varmepumpen er sårligt udviklet til dig, der bor i rækkehuse, kædehuse, og byhuse samt nybyggeri, hvor afstanden til naboen er relativt kort og minimal lyd, derfor er altafgørende. Compress 7400i AW er tysk kvalitet og en videreudvikling af den velkendte og robuste Compress 7000i AW, der er installeret i tusindvis af danske boliger siden 2014.

Bosch Compress 7400i AW er det sikre valg for dig, der skal konvertere fra f.eks. naturgas til en mere miljørigtig opvarmning og vil have eksklusivt design og lydsvag drift.

Alt-i-en løsning med rigeligt varmt vand

Kombinationen mellem den nye lydløse udedel Compress 7400i AW og alt-i-en indedelen Compress 7000i AWM er den perfekte lydsvage losning til dig, der både ønsker rumopvarmning og rigelige mængder varmt vand til badet. Indedelen Compress 7000i AWM har en indbygget 190 liter rustfri stal varmtvandsbeholder, der sikrer masser af varmt vand til boligen. Denne kombination passer perfekt til bade renovering og nybyggeri. Og indedelen med det eksklusive Bosch Smart design, som fas i bade sort og hvid, finder enkelt plads i den moderne bolig. Alle vitale komponenter er desuden indbygget i indedelen, så du er sikret en enkel og pæn installation.

Den fleksible løsning

I kombinationen af den lille vagthængte indedel Compress 7000i AWE og den nye udedel Compress 7400i AW får du en varmepumpelosning, der passer perfekt til dig, der enten ikke har brug for varmt brugsvand i din losning eller til dig, der har brug for meget store mængder varmt vand. Denne løsning giver dig mulighed for kombination med vores gulvstillede 190 l, 300 l eller vores 450 l varmtvandsbeholder. Vægmodellen Compress 7000i AWE har ligesom gulvmodellen Compress 7000i AWM det eksklusive Bosch Smart design og fas ligeledes i sort eller hvid.

En af markedets absolut bedste

Bosch Compress 7000i AW luft til vand varmepumpe skuffer ikke.  Den overgår den almene forventning til en varmepumpe – både hvad angår virkningsgrad, støj og design. Og så er denne luft til vand varmepumpe en miljøvenlig opvarmningsform med et energimærke, der reducerer din CO2-udledning og optimerer din boligs energi-mærke.

Topkvalitet til dig, dine omgivelser – og klimaet

Ønsker du en luft til vand varmepumpe i eksklusivt design, som har en af markedets højeste virkningsgrader og et af de laveste støjniveauer? Så er Compress 7000i AW ideel. Fordi denne luft til vand varmepumpe udmærker sig på parametre som virkningsgrad og støj, har Bosch Compress 7000i AW igennem flere år ligget i toppen af Energistyrelsens Varmepumpeliste. Det er dit pejlemærke, når du skal vurdere markedets varmepumper.

Ved at opvarme din bolig med Compress 7000i AW, kan du forvente lave varmeudgifter – vel at mærke uden at skrue ned for rumtemperaturen eller ved at bade mindre. Det kan du, fordi Compress 7000i AW indeholder de nyeste og mest energieffektive komponenter, og fordi den er styret af intelligent software, der løbende justerer driften til den mest energieffektive opvarmning.

Compress 7000i AW’s design er også bemærkelsesværdigt. Indedelene har eksklusive hvide eller sorte glasfronter med bløde kanter, som signalerer denne varmepumpes overlegenhed.

Altid varme og varmt brugsvand nok

Med et korrekt dimensioneret og installeret varmepumpesystem er der altid varme nok til at holde den ønskede rumtemperatur – og ikke mindst nok varmt vand. Det brede produktudvalg, som Compress 7000i AW luft til vand varmepumpe tilbyder, sikrer, at den optimale løsning altid er mulig.

Topkvalitet til dig, dine omgivelser – og klimaet
Bosch er del af Falsing Energicenter

Vi har et showroom med et stærkt udvalg af produkter indenfor vand-, varme og el, der kan optimere energiforbruget i private boliger. Det er vores mission at hjælpe private boligejer godt på vej ved f.eks. skift fra nuværende varmekilder til en varmepumpe. Vi har et dedikeret team af faguddannet personale og et stærke samarbejdspartner klar til at hjælpe.

Falsing Energicenter

Oplev, lyt & se varmepumper i drift