Quooker

Quooker udvikler og designer innovative køkkenvandhaner, der giver dig kogende- og afkølet vand samt vand med brus direkte fra hanen – og så fungerer de som en helt almindelig vandhane i køkkenet.

Quooker har en vifte af modeller, der passer til enhver stil og til ethvert køkken. Fra den klassiske rustfri stål til den moderne sorte finish. Deres sortiment inkluderer både enkelthane, en Flex hane med slange og en Fusion Square med hele pakken, hvor du også har adgang til brus, koldt, varmt og kogende vand. Alle Quookers armaturhaner er børnesikret med et nemt og enkelt greb, så de er nemme at betjene.

Quooker logo hos falsing.dk

Lad Quooker revolutionere dit køkken

En Quooker vandhane har ændret måden, vi tænker køkkenets funktionalitet på. Forestil dig, at du har mulighed for at få kogende vand på få sekunder, direkte fra hanen. Det gør madlavning, rengøring og mange af køkkenopgaverne hurtigere og nemmere.

Spar på energien

Quookers produkter er ikke kun designet til at spare tid, men også for at spare på energien. En Quooker vandhane bruger mindre energi end en traditionel elkedel. Energi ved standby er kun 10 watt og så har du kogende vand direkte fra hanen. En elkedel bruger typisk mellem 1350 og 3000 watt.

Quooker 5-i-en vandhane

Med en Quooker kan du gøre hverdagen sjovere og nemmere. Du får lynhurtig kaffe, te eller varm kakao. Dine grøntsager balanceres på et splitsekund, og du har kogt pasta og ris til aftensmad på den halve tid til aftensmaden. Vil du nyde et glas afkølet vand, måske med brus – så kan din Quooker også det.

Med Quooker hane + Beholder + CUBE får du:

Et godt køb

Kampagnetilbud fra danske og internationale mærker.