Informationsmøder om grøn energi

Tag skridtet mod en grønnere bolig

Kom til informationsmøde og hør om hvordan en varmepumpe kan reducere dit energiforbrug og spare dig for dyre varme- og elregninger.

Vi åbner døren til vores Energicenter og holder informationsaften om grøn energi. Her kan du høre om og opleve produktløsninger til energioptimering af din bolig. 

Til informationsmødet vil du møde vores energikonsulenter og repræsentanter fra et udvalg af de mærker vi forhandler. De vil fortælle om, hvordan varmepumper, solceller og energibesparende løsninger indenfor vand, varme og el kan reducere dit energiforbrug og optimere din bolig. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og opleve produkterne i drift.

Tilmelding til informationsmøder

Informationsmødet finder sted her:
Falsing Energicenter

Falsing VVS & El
Nybrovej 91
2820 Gentofte

Falsing Energicenter

I vores Energicenter kan du se, høre og opleve et stærkt udvalg af varmepumper luft/luft og luft/vand, fjernvarme, solceller, vand og energisparende brusesystem, blødgøringsanlæg, LED belysning og Isolering med træfiber. 

Praktisk information:
Falsing Energicenter

Falsing VVS & El
Nybrovej 91
2820 Gentofte

Falsing Energicenter er en del af Falsing VVS & El. Energicenteret ligger inde i gården ved nybrovej 91. Bygningen er grå med en grøn plantefacade.

Du finder os tæt på motorvejen ved afkørsel 18 Nybrovej

Offentligt transport:
S-tog E, A til Lyngby station.
Bus 992 går lige til døren.

Tilmelding til informationsmøde

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.