hansgrohe

Hansgrohe har udviklet og designet produkter til badeværelser og køkkener i mere end 100 år og i dag har de en bred vifte af produkter og designs. Hansgrohe er kendt for kvalitet og en sikker investering. Designet har Hansgrohe udviklet igennem de sidste 30 år i samarbejde med Phoenix Design. Flere af Hansgrohes produkter har vundet internationale designpriser.

Hansgrohe har et stort udvalg af produkter, som armaturer, brusesæt- og systemer, samt andet tilbehør til køkkener og badeværelser. Der er noget for enhver smag – uanset om der foretrækkes en moderne, klassisk eller avantgarde stil på badeværelset.

Moderne design og forfriskende kvalitetsprodukter

Hansgrohe har et stort fokus på at udvikle førsteklasses produkter med fokus på et stærkt design og en bæredygtig produktion.

Brusere – og brusesæt

Hansgrohe har et stort udvalg af brusere- og brusesystemer til badet, som kan tilpasses dine behov.

Termostat

Du kan vælge imellem flere typer af termostater til dit nye bad. Du kan vælge mellem indbygget eller frembygget til almindelige brusenicher eller badekar mfl.

Armaturer

Håndvask-, bruse- og kararmaturer til dit badeværelse. Alle har et flot design med fokus på kvalitet.

Tilbehør

Hansgrohe har et flot udvalg af tilbehør til badeværelset, kroge, toiletrulleholder, sæbedispenser og mange flere flotte accessoires til badeværelset.