Pressalit

Pressalit er en dansk virksomhed, der er specialiseret i design og produktion af badeværelsesløsninger. Herunder toiletsæder og tilbehør til badeværelser. Virksomheden blev grundlagt i 1954 og er anerkendt for deres innovation og kvalitet ved udvikling af produkter. De lægger vægt på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger i udvikling af produkter og arbejder på at minimere deres klimaaftryk.

Ergonomi, funktion & æstetik

Pressalits kendetegn er deres fokus på ergonomi, funktion og æstetik i deres produkter. De har en bred vifte af toiletsæder i forskellige materialer, former og funktioner som imødekommer de forskellige behov. Et eksempel er deres toiletsæde med Soft Close. Deres toiletsæder er designet til at passe til en række af forskellige toiletmodeller. Generelt set er Pressalits toiletsæder kompatible med standardtoiletter, der følger de almindelige standardmål og dimensioner.

Toiletmærker hvor Pressalit toiletsæder passer til: Duravit, Grohe, Villeroy & Boch, Gustavsberg og Laufen.

Afspil video

Badeværelsestilbehør

Til badeværelset har Pressalit en serie af tilbehør. Herunder greb, toiletrulleholdere, håndklædeholdere og kroge. De forskellige tilbehørsserie giver mulighed for at skabe en komplet badeværelsesløsning, hvor designet er enkelt med henblik på at skabe et ensartet og gennemført look til badeværelset i matchende metaller eller farver.

Designet til at hjælpe

Pressalit har en serie der er designet og udviklet til personer med nedsat mobilitet eller handicap. Serien omfatter bl.a. støttehåndtag, brusestole, spejle og andet tilbehør, der fremmer sikkerheden og komforten på badeværelset.

Et godt køb

Kampagnetilbud fra danske og internationale mærker.

Scroll to Top
Informationsmøde

Vil du have en energibesparende bolig?

Kom og hør om fordelene ved varmepumper, solceller og andre energioptimerede løsninger til din bolig!

Torsdag den 5. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00

Informationsmøde

Tag skridtet mod en grønnere bolig

Kom til informationsmøde og hør om hvordan en varmepumpe kan reducere dit energiforbrug og spare dig for dyre varme- og elregninger.

Tirsdag den 3. oktober 2023 kl. 17.00 – 19.00